K-Market Tuuliviiri uusiutui vau! -tasolle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.10.2024 Mikkelissä K-Market Tuuliviiri on ollut suljettuna viime keväästä lähtien ja kauppa on uusittu vesikattoa lukuun ottamatta. Kauppa avataan torstaina 24.10. klo 10. K-kauppiaina toimivat Keijo ja Sari Heikkinen.

Avaus tapahtuu juhlallisesti nauhan leikkauksella, jossa kauppiasparia avustavat Mikkelin Kehitysyhtiö Miksei Oy:n toimitusjohtaja Timo Paakki ja Keskon Itä- ja Keski-Suomen aluejohtaja Jesse Kohonen.

Avajaisia juhlitaan kakkukahvein ja pihalla paistetaan grillimakkaraa 500 ensimmäiselle. ”Ylpeinä kyllä avaamme ovet asiakkaillemme. Koko kauppa on ihan vau!”, Keijo hehkuttaa. ”Tilat ovat väljät ja valoisat ja koko miljöö on hieno. Tämä tuntuu lämminhenkiseltä Oman kylän kaupalta, vaikka itse sanonkin.”

Kauppa onkin uusittu ja remontoitu takatiloja myöten, myös Tuuliviirin tunnusmerkki torni viireineen on saanut uuden ilmeen. Kylmää ja pakkasta vaativia tuotteita varten on uudet, energiatehokkaat kylmälaitteet. Kassoja on kaksi, joista toinen toimii itsepalvelukassana mutta tarpeen tullen se voidaan ottaa palvelukassaksi. Kaupassa on kahvipiste, joka jauhaa jokaisen kupillisen tuoreista pavuista. Kaupassa valmistetaan paikan päällä Meillä tehty-konseptin täytetyt patongit. ”Uusien kalusteiden myötä olemme pystyneet jo nyt toteuttamaan asiakastoiveita ja keräämme niitä jatkossakin, tulkaa kertomaan”, Keijo kehottaa. ”Valikoimat ovat kasvaneet etenkin tuoretuotteissa.”

K-Market Tuuliviiriin tarvittiin uusia työntekijöitä ja Keijo kertoo hakemuksia tulleen avoimiin tehtäviin yli 150, joista valittiin kolme uutta työntekijää. ”Uusi ja nykyaikainen kauppa kiinnostaa ja olen siitä tyytyväinen.”

Keijo ja Sari haluavat kiittää kaikkia kaupan uudistustyöhön osallistuneita: ”Henkilökuntamme on tehnyt innostuneesti todella hyvää työtä tiukalla aikataululla. Myös kaikki rakennusporukat sekä Keskon taustatuki ansaitsevat kiitokset tämän urakan viemisestä maaliin.”

Lisäpalveluina jatkavat Pakettipisteen automaatti, joka tosin on puolta suurempi kuin aiemmin. Postin, Woltin kotiinkuljetuspalvelut ja Veikkauksen palvelut jatkavat myös. Pihalla on säilynyt kierrätyspiste. K-Lataukselle on tehty varaukset sähköautojen latauspisteitä varten. K-Market Tuuliviirin aukioloajat ovat ma-pe klo 7-21, la 8-21 ja su 9-21.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös