K-Market Palosaari avautuu kaksi kuukautta kestäneiden uudistustöiden jälkeen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.8.2024 K-Market Palosaari Vaasassa avautuu torstaina 8.8. klo 10 kahden kuukauden remontin jälkeen täysin uudenveroisena. K-kauppiaana toimii Jaana Järvinen.

”Haluamme olla Palosaaren paras ja palvelevin lähikauppa!”, kauppias-Jaana sanoo. ”Meillä on nyt tarjota asiakkaille täysin uudistettu ja päivitetty ruokakauppa. Avajaisia juhlimme yhdessä koko loppuviikon.”

Avajaisissa on luvassa mukavaa markkinapöhinää loppuviikon ajan. Avajaispäivänä torstaina 8.8. grillataan kaupan pihalla makkaraa ja tarjotaan munkkikahveja. Klo 15-17 paikalla olijoita viihdyttää Korsukuoron kvartetti.

”Kaupan avausta on selvästi odotettu, koska joka päivä käy useampi asiakas kysymässä, milloin avataan”, Jaana kertoo. ”Olen erittäin ylpeä ammattitaitoisesta henkilökunnastamme.Tästä on mukava siirtyä kaupan uuteen arkeen.”

Uutena palveluna kaupassa aloittaa paistopiste, jonka uuni on kuumana jokaisena aukiolopäivänä. ”Luvassa vastapaistettua suolaista ja makeaa.” Kauppaan tulee myös asiakastoivetaulu, johon asiakas itse voi käydä kirjaamassa tuotetoiveet ja ideat kaupan väelle. ”Valikoimia on fiksattu asiakastoiveiden mukaisesti ja jatkossakin rakennamme valikoimaa niillä tuotteilla, joita asiakkaat toivovat.”

Uudistuksessa on koko talotekniikka siirtynyt tähän päivään. Valaistusta on lisätty ja kaikki kalusteet ja kylmälaitteet ovat uusia. Hedelmä- ja leipäkalusteet on tuunattu uutta vastaaviksi. ”Uusien laitteiden ja tekniikan myötä sähköä säästyy melkoinen määrä entiseen verrattuna.”

K-Market Palosaaren lisäpalvelut säilyvät ennallaan: Woltin kotiinkuljetuspalvelu, Postnordin ja Matkahuollon pakettipalvelut ja Postin palvelut.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös