K-Citymarket Ylöjärven kokonaisuudistus on valmis

K-Citymarket Ylöjärven kokonaisuudistus on valmistunut. Uudistettu kauppa tarjoaa asiakkaille entistäkin laajemmat valikoimat niin elintarvikkeiden kuin käyttötavarankin osastoilla. Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 29.8.

Ylöjärven K-Citymarket uudistui remontissa lattiasta kattoon. Niin talotekniikka, valaistus kuin kalusteetkin uudistettiin. Myös myymälän ilme päivitettiin moderniksi. Samalla kaupan kylmälaitteet vaihdettiin uusiin, ympäristöystävällistä hiilidioksidia kylmäaineena käyttäviin laitteisiin. Tehdyt uudistukset ja korjaukset parantavat merkittävästi kiinteistön energiatehokkuutta.

Kauppiaat Markko ja Anne Kiiveri kertovat, että uudistus sujui erinomaisesti tiukasta aikataulusta huolimatta.

”Tästä suurin kiitos kuuluu meidän mahtavalle henkilökunnallemme. Myös yhteistyö pääurakoitsijan sekä Keskon kanssa on sujunut kiitettävästi. Ja erityiskiitos asiakkaillemme kärsivällisyydestä remontin aikana!”

Kauppa sijaitsee nyt lähempänä kauppakeskuksen pääovia, mikä on ollut asiakkaiden pitkäaikainen toive. Remontin myötä kaupan tilat ja valikoimat kasvoivat merkittävästi. Jokainen osasto käytiin huolellisesti remontissa läpi. Kaupasta löytyy nyt upeita yksityiskohtia, kuten Garage-teemainen juomaosasto.

”Kehitämme kauppaa edelleen, ja siksi toivommekin asiakkailtamme tuote-ehdotuksia valikoimiin. Jokainen tuotetoive toteutetaan, mikäli tuote vain on saatavilla”, kauppiaat sanovat.

Myös kaupan käyttötavaraosastot uudistettiin kattavasti. Tavaratalopäällikkö Jenni Kajakulma kertoo, että remontin myötä kaupasta löytyvät nyt laajemmat käyttötavaravalikoimat sekä muun muassa erillinen outlet-osasto ja uudistettu leluosasto. Valikoimaa on kehitetty ja laajennettu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kauneusosasto suureni, ja sen lisäksi tehtiin laajennuksia myös kodintekstiilien ja taloustavaran puolelle. Kodin perustuotteiden lisäksi kaupasta löytyy myös runsaasti kauden uutuuksia.

Remontissa kiinnitettiin huomiota asioinnin sujuvuuteen. Leveät käytävälinjat ja selkeät hyllyväliopasteet helpottavat tuotteiden löytämistä ja ostosten tekemistä. Kassa-alue sai uuden ilmeen. Uutena siellä on liukuhihnallisia itsepalvelukassoja, jotka helpottavat suurtenkin ostosten tekoa. Asiakaspalvelupisteestä löytyvät vanhat tutut lisäpalvelut, kuten Posti, Veikkaus ja Matkahuolto. Pakettipalvelut laajenevat vielä entisestään syksyn aikana.

Kauppakeskuksen parkkipaikalle on avattu uusi K-Lataus-asema sähköautoille, ja se on Suomen suurin. Asemalta löytyy 18 uutta 400 kW:n suurteholatauslaitetta, ja aseman kokonaisteho on 1800 kW.

Ylöjärven K-Citymarketin remontti on osa Keskon kasvustrategian mukaista päivittäistavarakaupan kauppapaikkaverkoston uudistamista. Hypermarket-kokoisten kauppojen myynti on kasvanut Suomessa merkittävästi ja niiden vaikutus päivittäistavarakaupan markkinaosuuteen on olennainen.

”Uudistettu Ylöjärven K-Citymarket tuo paikallisille entistäkin parempia palveluja ja vastaa asiakkaidensa tarpeisiin. Samalla kiinteistöstä tuli aiempaa vastuullisempi”, sanoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 29.8. kello 10. Nauhan leikkaavat Ylöjärven kaupunginjohtaja Pauli Piiparinen, Keskon aluejohtaja Jari Alanen ja K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki yhdessä kauppiaan ja tavaratalopäällikön kanssa. Kakkukahvit tarjotaan 2000:lle ensimmäiselle asiakkaalle ja 200 ensimmäistä asiakasta saa tuotekassit. Koko kauppa on täynnä hienoja avajaistarjouksia.

Perjantaina 30.8. on tarjolla grillimakkaraa 1000:lle ensimmäiselle asiakkaalle ja Latelan Lauri esittelee uutta juomaosastoa. Kaupalla on myös aarteenetsintää. Lauantaina 31.8. avajaishulinat jatkuvat perhepäivällä. Paikalla on muun muassa alpakoita ja Eetu-Pelle, ja Tapparan Otto Rauhala ja Oiva Keskinen jakavat nimikirjoituksia yhdessä Ilveksen Eemeli Suomen ja Kasper Björkqvistin kanssa.

K-Citymarket Ylöjärvi jatkaa tutuilla aukioloajoillaan. Kauppa on auki joka päivä kello 8–22.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös