Julkulaan rakennetaan uusi K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.9.2024 Kuopion Julkulassa alkavat uuden K-Marketin rakennustyöt heti, kun rakennuslupa on lainvoimainen. K-kauppiaina K-Market Julkulassa toimivat Jere ja Niina Tikkanen.

”Jatkamme investointejamme kauppapaikkaverkostoon strategiamme mukaisesti. Olen erittäin tyytyväinen, kun pääsemme siirtymään Julkulassa vanhasta hieman ahtaasta liikehuoneistosta näkyvälle paikalle täysin uuteen, isompaan ja energiatehokkaaseen kauppapaikkaan. Näin pystymme palvelemaan kaikkia Julkulan asiakkaitamme ja ohikulkijoita entistäkin laadukkaammin”, sanoo Keskon Itä- ja Keski-Suomen aluejohtaja Jesse Kohonen.

Uusi K-Market sijoittuu osoitteeseen Puijonsarventie 27 eli ns. entisen Ullan Krouvin paikalle. Koko rakennuksen koko on yli 800 neliötä ja kaupan myyntiala noin 500 neliötä. Kiinteistön omistaa Stockpos Oy, jonka kanssa Kesko on solminut vuokrasopimuksen ja uuden myymälän rakentamisesta vastaa Rakennustyö Salminen Oy. Uusi K-Market Julkula on tavoitteena avata loppuvuodesta 2025. Keskon ja K-kauppiaan investoinnit hankkeeseen ovat yhteensä yli kolme miljoonaa euroa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös