Jukka Saarinen Sastamalan K-Supermarket Torikeskuksen kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.9.2024 Jukka Saarinen tulee Sastamalan K-Supermarket Torikeskuksen uudeksi kauppiaaksi 1.11. alkaen.

”Otan erittäin innostuneesti vastaan ensimmäisen kauppapaikkani Sastamalassa, perinteikkäässä Torikeskuksen kauppakeskuksessa kaupungin keskustassa”, vakuuttaa Jukka. ”Myymälä on täysin remontoitu vain muutama vuosi sitten ja kauppa on siisti, hyvin hoidettu ja nykyaikainen. Kaupan sijainti on keskeinen ja kauppaan on helppo saapua autolla tai jalan.”

Vielä nykyisillä kauppiailla Katri ja Heikki Heinisuolla on takanaan 12 vuoden kauppiasura, joista seitsemän Torikeskuksessa. ”Kiitämme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja henkilökuntaamme kuluneista vuosista ja tahdomme toivottaa onnea uudelle kauppiaalle”, Heinisuot lähettävät terveisensä.

”Edelliset kauppiaat Katri ja Heikki ovat tehneet hyvää työtä ja on hienoa päästä jatkamaan tästä ja kehittämään Torikeskuksesta entistä parempaa ruokakauppaa! Toivotan lämpimästi kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleeksi käymään ja kertomaan toiveistaan kaupan kehittämiseksi!”, uusi kauppias kehottaa.

Kauppa rakennetaan aina asiakkaiden ehdoilla

Jukka kertoo, että hänen ajatuksensa asiakaspalvelusta on, että kauppa rakennetaan aina omien asiakkaiden ehdoilla. ”Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaupan valikoimaa rakennetaan asiakkaiden toiveiden pohjalta. Kannustankin asiakkaitani kertomaan rohkeasti omia tuotetoiveitaan meille asioinnin yhteydessä tai lähettämällä palautetta kauppaan.”

”Toinen olennainen asia asiakaspalvelussa on asiakkaiden huomioiminen, tervehtiminen ja auttaminen ostosten tekemisessä. Haluan henkilökuntani kanssa antaa asiakkaille vinkkejä ruoanlaittoon sekä auttaa tuotevalinnoissa.”

”Haluan, että asioinnissa korostuvat helppous ja nopeus selkeiden esillepanojen kautta. Uutuuksia sekä mielenkiintoisia tuoteryhmiä ja kokonaisuuksia tuodaan esille erikois- ja päätyesittelyiden avulla. Ruokakaupassa käynti on arkinen toimi, mutta pienillä asioilla siitä voidaan tehdä asiakkaille mielenkiintoisempaa ja tarjota vaihtelua arjen ruokahetkiin. Juhlia tietenkään unohtamatta”.

”Ruoan ja ostoskorin hinnoittelu puhututtaa nykyisessä taloustilanteessa paljon ja ihan syystäkin. Sen vuoksi asiakkaille on tarjolla useissa tuoteryhmissä edullisia Pirkka- ja K-Menu -tuotteita. Laatua edullisesti tarjoaa Pirkka Parhaat -tuotesarja, joka myöskin tulee näkymään valikoimissa”, Jukka lisää.

Jukka lupaa, että varsinaisia avajaisia vietetään, kun arki on tasaantunut kauppiasvaihdoksen jälkeen. ”Loppuvuosi on vahvasti sesonkien aikaa (mm. pyhäinpäivä, isänpäivä sekä joulun odotus) ja tarjouskampanjointia tehdään näiden ympärillä vahvasti.”

K-Supermarket Torikeskuksessa toimii verkkokaupan palvelut noutona ja tarkoituksena on tutkia mahdollisuutta aloittaa myös kotiinkuljetusten tarjoaminen kaupan lähialueille. Kaupalla on käytössään omat Facebook-sivut, mistä pääsee seuraamaan kaupan arkea, saa tietoa uutuuksista sekä kiinnostavaa tietoa ruokaan ja ruoanlaittoon liittyen. ”Tulemme lisäksi ottamaan myös Instagram-sivut käyttöön lähiaikoina. Somesta saattaa löytyä myös kilpailuja, joten kannattaa ottaa tilit seurantaan!”, Jukka vinkkaa.

Sastamalan runsas paikallinen ruokakulttuuri rikastuttaa valikoimia

”Sastamalan alueella on jopa poikkeuksellisen rikas paikallinen ruokakulttuuri ja alueella toimii mm. useampia leipomoita, juustola sekä pientiloja. Näiden paikallisten tuottajien tuotteet ovat tärkeä osa kaupan valikoimaa paikallisen ruokakulttuurin esilletuomiseksi. Palvelutiskin valikoimassa korostuvat myös kotimainen liha ja kala.”

”Ruokahävikin minimointi on tärkeä osa kaupan toimintaa, jossa myös asiakkaiden rooli on tärkeä. Haluan mahdollistaa asiakkaille vastuulliset valinnat tarjoamalla alennettuja tuoretuotteita, joissa päiväys lähestyy. Ruokahävikkiä minimoidaan myös varmistamalla erityisesti tuoretuotteiden laatu ja tuoreus kiinnittämällä huomiota varaston ja tuotteiden kiertoon sekä tuotteiden huolelliseen käsittelyyn kaupassa”, Jukka listaa kaupan hävikinhallintaa.

”Henkilökunnan rooli kaupan arjen pyörittämisessä on itselleni tärkeä asia. Kaupan toimintaa kehitettäessä, henkilökunta pääsee itse vaikuttamaan omien vastuuosastojen rakentamiseen vahvalla tuotteiden tietotaidollaan.”

Jukka on koko työuransa työskennellyt kuluttajakaupan erilaisissa tehtävissä. ”Historiaa löytyy panimoalalta tuoteryhmä- ja tilanhallintasuunnittelijana, aluepäällikkönä sekä myymälätoiminnoista vastaavana johtajana optisella toimialalla sekä myymäläpäällikkönä kodinelektroniikan puolella. Viimeiset puolitoista vuotta kauppiasvalmennuksen aikana olen toiminut kauppiasharjoittelijana K-Citymarket Valkeakoskella sekä K-Supermarket Ratinassa Tampereella. Lämpimät kiitokset Erkille sekä Markolle huipputiimeineen tuesta ja opeista matkan varrella!”

Intohimo ruokaan ja ruoanlaittoon syynä kauppiasuraan

Jukka Saarisen perheeseen kuuluvat puolison lisäksi kaksi aikuista tytärtä ja omasta mielestään maailman viisain kääpiövillakoira Pumba. Perhe tukee taustajoukoissa ja kannustaa uudella uralla. ”Vapaa-aika kuluu rentoutuessa perheen ja ystävien seurassa ja ruoanlaitto on suurin intohimoni. Olen kiinnostunut ruoanlaiton trendeistä maailman eri keittiöistä, unohtamatta kuitenkaan meille sitä kaikkein tärkeintä eli puhdasta ja laadukasta suomalaista ruokaa. Ystävieni kesken olen tunnettu siitä, että terassilla grillit ja savustimet lämpiävät ympäri vuoden – aina on hyvä sää vähän grillata! Intohimo ruokaan ja ruoanlaittoon onkin merkittävä syy, miksi halusin lähteä ruokakauppiaaksi.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös