Jonatan Jarkia Porin K-Market Karhunpesän kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.10.2024 Porilaisille jo tuttu kauppias Jonatan Jarkia ottaa luotsatakseen 1.12. alkaen K-Market Karhunpesän, joka tulee hänelle K-Supermarket Antinkadun ja K-Market Hyveläntien lisäksi.

”Odotan innolla uutta haastetta! Karhunpesä on tervetullut lisä kauppaperheeseeni”, Jonatan vakuuttaa. ”Olen pyörittänyt nyt puolentoista vuoden ajan kahta kauppaa, joten kyllä nyt kolmannellekin löytyy tilaa. Karhunpesä on uudenkarhea kauppapaikka, jossa näen paljon potentiaalia.”

K-Market Karhunpesässä panostetaan asioinnin nopeuteen ja helppouteen. ”Valikoimaa lähdetään kehittämään yhdessä henkilökunnan kanssa asiakkaiden toiveita herkästi kuunnellen. Haluamme saada asiakkaat yllättymään valikoiman laajuudesta ja tehdä Karhunpesästä alueen parhaan lähikaupan. Erityisesti tulemme panostamaan ateriaratkaisuihin ja toimitamme K-Supermarket Antinkadun keittiöstä päivittäin meillä tehtyjä aterioita”, Jonatan kertoo. ”Tarjolla tulee olemaan useissa tuoteryhmissä edullisia K-Menu -tuotteita sekä laadukkaita Pirkka- ja Pirkan Parhaat -sarjojen tuotteita ja jokaiselle asiakkaalle löytyy kaupastamme sopivan hintainen ostoskori.”

”Asiakaskokemus on aina kaiken toiminnan keskiössä ja asiakkaiden sanalliset ja sanattomat toiveet pyritään aina täyttämään. Supervoimani on saada impulsiivisia, välillä pähkähulluja ideoita, joita lähden aina innolla toteuttamaan”, paljastaa Jonatan. 

K-Market Karhunpesässä jatkavat Woltin kotiinkuljetuspalvelut ja kaupan arkea sekä yllätyksiä pääsee seuraamaan sosiaalisen median kanavissa. Instagramissa nimellä @kmarketkarhunpesa, TikTokissa @kmarketkarhunpesa ja Facebookissa K-Market Karhunpesä.

Jonatan on toiminut kauppiaana K-Supermarket Antinkadulla vuodesta 2022 ja viime keväästä lähtien myös K-Market Hyveläntiellä, hän jatkaa edelleenkin näiden molempien kauppojen kauppiaana.

Jonatan kertoo olevansa lähtöisin Turusta mutta asunut Porissa vuodesta 2015 saakka, jolloin hän tuli aloittamaan sinne opiskelut. Hän on intohimoinen ruokaharrastaja ja vapaa-aikaan mahtuu myös kirjallisuutta sekä paljon liikkumista.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös