Jere ja Niina Tikkanen K-Market Julkulan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.8.2024 Jere ja Niina Tikkanen aloittavat 16.9. Kuopion K-Market Julkulan kauppiaina.

”Julkulan K-Marketilla on pitkä ja hieno historia, joten on suuri kunnia hypätä Juhan ja Riikan kauppiassaappaisiin”, vakuuttavat Tikkaset.

Molemmille kauppa on jo tuttu. Ennen kauppiaana aloittamista Niina on työskennellyt pitkään K-Market Julkulassa, ja Jerekin on tehnyt siellä pienen pätkän.

”Alue ja ihmiset ovat meille ennestään tuttuja.”

Kotoisa ilmapiiri ja loistava asiakaspalvelu

”Julkulassa tulemme panostamaan yhdessä asiakkaiden kanssa Julkulan näköiseen lähikaupan valikoimaan paikalliset tuotteet huomioiden. Toivommekin alueen asukkailta aktiivisuutta tuotetoiveiden suhteen - meitä saa ja pitää tulla nykäisemään hihasta”, kehottavat uudet kauppiaat.

”Meille erityisen tärkeää on luoda omaan lähikauppaan henkilökunnan kanssa kotoisa ilmapiiri loistavan asiakaspalvelun siivittämänä.”

”Aloittamistamme Julkulassa juhlistamme kakkukahvien merkeissä lokakuun aikana. Tästä ja muustakin kaupan arjen touhuista viestimme Facebookissa ja Instagramissa.”

Tikkasilta lähtevät terveiset: ” Haluamme kiittää maaninkalaisia, paikallisia yhteistyökumppaneitamme ja loistavaa henkilökuntaamme ajastamme Maaningalla, sekä toivotamme onnea ja menestystä Maaningalla jatkavalle kauppiaalle!”

Jerelle ja Niinalle tulee kauppiasuraa täyteen syyskuun alussa kuusi vuotta Maaningan K-Marketissa. Ennen Maaninkaa Jere työskenteli K-Supermarket Petosen kotiinkuljetuksen parissa ja useissa K-Marketeissa Kuopiossa. Niinalla on myös pitkä kokemus K-kaupoissa työskentelystä hänen vanhempiensa kauppiastaustan ansiosta.

Perheeseen kuuluvat tyttäret Amelia 5 vuotta ja Tilda 14 vuotta. Jere harrastaa jääkiekkoa ja padelia, Niina juoksulenkkejä ja avantouintia.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös