Jaakko ja Sanna Iso-Möttönen Kuusamosta ovat K-Duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.10.2024 K-Market Kuusamon kauppiaat Jaakko ja Sanna Iso-Möttönen ovat  K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa.

K-Duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 4 131 kpl.

”Finaalipaikka oli ihan täysi yllätys”

Jaakko ja Sanna kommentoivat otsikon mukaisesti. Henkilökunta ja asiakkaat olivat salassa masinoineet palauteryöpyn, että kauppiaspariskunta pääsee finaaliin.

”Olemme erittäin kiitollisia ja syvästi nöyriä tästä sijoituksesta. Jotain olemme varmasti tehneet oikein ja kaikki ovat nähneet, että olemme aina yrittäneet parhaamme ja yritämme vastakin”, Jaakko ja Sanna sanovat. ”Meillä on sydän tässä työssä mukana ja henkilökuntamme ja asiakkaamme ovat niin mahtavia.”

Jaakko ja Sanna kertovat olevansa ihmisläheisiä ja helposti tavoitettavissa olevia persoonia. ”Kohtelemme kaikkia tasapuolisesti, ja kun henkilökunta voi hyvin, niin kauppias voi hyvin. Meillä kaupassa raikaa nauru ja nautimme tästä työstä.”

Iso-Möttösten perheeseen kuuluu kolme poikaa, joista yhden tavoittaa nyt välivuoden aikana kaupan kassalta. Vapaa-ajallaan Jaakko ja Sanna liikkuvat yhdessä ja tekevät pitkiä kävelylenkkejä, juoksemista ja laskettelu on myös palannut hiljalleen mukaan harrastusvalikoimiin.

Jaakko ja Sanna Iso-Möttönen ovat toimineet kauppiaina yhteensä 16 vuotta ja niistä K-Market Kuusamossa kaksi vuotta.

Kaupassa välittyy ilo ja hyvä yhteishenki

Jaakon ja Sannan saamissa palautteissa korostuvat heidän ihmisläheinen ja hyväntuulinen ote asiakaspalvelutyöhön ja henkilökunnan johtamiseen. Heitä kehutaan työnantajina reiluina, kannustavina ja ammattitaitoisina.

Asiakkaat kiittävät kaupassa välittyvästä ilosta ja hyvästä yhteishengestä. Eräs asiakas kommentoi, että kaupasta saa aina poistua hyvin mielin.

K-Duuni Vuoden työnantajakauppias -kilpailun kriteerit

K-kauppias, jolle työntekijöiden tyytyväisyys on sydämen asia. Hän on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaslähtöiset työskentelytavat. Hän tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä.

Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finalistit ovat Iso-Möttösten lisäksi Hanna Salminen K-Supermarket Akaasta ja Antti Valkeapää K-Rauta Nokiasta.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 2.11.2024 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös