Haukiputaan K-Supermarket Revontori siirtyi uudistuksella suoraan 2030-luvulle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.8.2024 Alkuvuodesta K-Supermarket Revontorin kiinteistössä alkaneet uudistustyöt on saatu päätökseen ja torstaina 29.8. juhlitaan nykyaikaista ja energiatehokasta kauppaa. K-kauppiaina toimivat Sonja Pyykkönen ja Markus Huusko.

Uudistustöiden valmistumista juhlitaan asiakkaiden kanssa koko loppuviikko. Torstaina kahvitellaan, vietetään kalapäivää ja maistatuksia on joka päivä. Lauantaina on lasten ja lastenmielisten vuoro, menossa on mukana mm.Sipi-pelle ja hattaraa. ”Tervetuloa mukaan juhlahumuun!”, toivottavat kauppiaat Sonja ja Markus.

Avaruutta ja valoisuutta

Remontissa kauppa sai lisää tilaa noin 250 neliötä. ”Saimme kauppaamme kaivattua väljyyttä, avaruutta ja valoisuutta. Siitä asiakkaat ovat jo kiitelleet”, Sonja kertoo. ”Näillä uudistustöillä Revontori hypähti nykypäivään ja nyt meillä on hyvä puitteet olla Haukiputaan ruokaisin kauppa!”.

Myös palvelutiski on täysin uudistettu ja laajennettu. Sen yhteydessä on asiakkaiden kovasti arvostama Sushi King- ja wokkibuffa, joiden tuotteet valmistetaan paikan päällä kaupassa. Kaupassa valmistetaan itse myös komea repertuaari Revontorin Herkkuja - heti mukaan otettavia aterioita ja välipaloja kuten salaatteja, patonkeja ja rahkoja.

Leipäosasto on saanut uutena Vaasan Leipämö-paistopisteen sekä hedelmä- ja vihannesosastolle tuovat lisäväriä upeat leikkokukkavalikoimat.

Erikoisruokavaliot ovat saaneet lisää valikoimaa ja tilaa, juomaosasto on kasvanut ja nyt juomia löytyy entistäkin enemmän kylmästä. Palvelukassojen lisäksi Revontorilla on kolme itsepalvelukassaa.

Kaupan talotekniikka, kylmälaitos ja kaikki kylmää sekä pakkasta vaativat laitteet ovat nykyaikaisia ja energiaa säästäviä. Valaistus on leditekniikkaa. Kaupan myyntiala kasvoi laajennuksessa 1500 neliöön ja kokonaisinvestointi oli kuusi miljoonaa euroa.

Uusina palveluina K-Supermarket Revontorille ovat tulossa Postin, Matkahuollon, Postnordin ja Schenkerin pakettipalvelut. Lehtipisteen ja Postin pakettiautomaatit jatkavat palveluvalikoimassa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös