Harri ja Virve Leinonen palaavat K-Market Marjuskan kauppiaiksi Heinävaaraan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.10.2024 Harri ja Virve Leinonen palaavat viiden vuoden tauon jälkeen kauppiaiksi K-Market Marjuskaan Heinävaaraan. He aloittavat Marjuskassa 16.11.2024.

Harri ja Virve kertovat, että tuntuu hienolta palata takaisin muutaman vuoden jälkeen tuttuun kauppaan. ”Täältä kauppiasuramme alkoi 2016. Järjestämme jouluavajaiset ja samalla tarjoamme paluukahvit asiakkaillemme”, Leinoset lupaavat.

Valikoimiin läheltä biisonin lihaa ja juustomaitoa

Koska kauppa ja asiakkaat ovat jo tuttuja Leinosille he pääsevät suoraan miettimään valikoimia ja yksityiskohtia. ”Tuomme valikoimiin uusina tuotteina ainakin uukuniemeläistä biisonin lihaa ja kiteeläistä juustomaitoa. Keskon tuotevalikoima on todella kattava aina merkkituotteista K-Menuun, joka on edullinen mutta hinta-laatusuhteeltaan hyvä.”

Harri ja Virve toimivat Uukuniemellä K-kauppiaina. ”Jatkamme myös Uukuniemen Kyläkaupan kauppiaina. Virve hoitaa pääasiassa Uukuniemen Kyläkauppaa ja minä puolestaan Marjuskaa”, Harri kertoo. ”On mukava aloittaa tuttujen asiakkaiden kanssa ja henkilökunnassakin on vielä muutama meidän aikainen työntekijä.”

Harri ja Virve ovat molemmat työskennelleet nuoresta pitäen kaupan eri tehtävissä.

Vapaa-ajallaan Harri harrastaa jääkiekkoa, pyöräilyä ja lenkkeilyä. Virve puolestaan käy kuntosalilla, pyöräilee, jumppaa ja lukee kirjoja. Perheeseen kuuluvat 11- ja 13-vuotiaat lapset. ”Perheenä harrastamme kotimaan matkailua ja samalla käymme tutustumassa muihin K-kauppoihin”, Harri paljastaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös