Hanna Salminen Akaasta on K-Duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.10.2024 K-Supermarket Akaan kauppias Hanna Salminen on K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa.

K-Duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 4 131 kpl.

Hanna toteuttaa johtoajatustaan yrittäjyydestä

Hanna kertoi yllättyneensä valinnastaan K-Duunin finalistiksi. ”Luulin, että joku meidän kaupan huipputyypeistä olisi finalisti työntekijäsarjassa, kun kaupan Facebook-sivuilla asiaa niin kovasti peukutettiin ja kommentoitiin. Olikin sitten melkoinen yllätys, että se olin minä!”

Hanna on hyvillään siitä, että hänen johtoajatuksensa yrittäjyydestä näyttää tuottavan hedelmää. ”Halusin todistaa itselleni ja maailmalle, että yrittäjänä pärjää olemalla kiva ihmisille ja kohtelemalla heitä empaattisesti ja arvostaen. Olen iloinen siitä, että menestyn tällä mittarilla, ja että se näkyy myös ulospäin asiakkaille.”

Hannalla on kauppiasuraa yhdeksän vuotta joista puolitoista vuotta K-Supermarket Akaassa.

Hannan perheeseen kuuluvat puoliso ja 19-vuotias abitytär. Hänen vapaa-aikaansa kuuluu paljon hyviä harrastuksia, joista tärkeimmistä hän mainitsee voimisteluharrastuksen niin hallitustyössä kuin ohjaajana että voimistelijana. Hän soittaa sähköbassoa ja on aloittanut myös harjoitukset kontrabasson soitossa. Lisäksi yhteinen tekeminen ja aika ystävien, sukulaisten ja laajan sosiaalisen piirin kanssa on tärkeää.

Huumoria ja jämäkkää päämäärätietoisuutta

Hanna on saanut perusteluja henkilökunnaltaan ja asiakkailtaan finaalipaikkaa varten. Useissa palautteissa mainitaan hyvätuulisuus, aurinkoisuus ja auttavaisuus. ”Aurinkoinen asiakaspalvelija ja koko kylän ilopilleri. On saanut koko tiimin loistamaan ja voimaan hyvin.” Eräs palaute hehkuttaa.

Kerrotaan, että jämäkän päämäärätietoisuuden lisäksi häneltä löytyy hyvää huumoria ja ennen kaikkea ammattitaitoa. Lisätään vielä, että Hanna on reilu, välittää työntekijöistään ja asiakkaistaan sekä on hyvä ihminen.

K-Duuni Vuoden työnantajakauppias -kilpailun kriteerit

K-kauppias, jolle työntekijöiden tyytyväisyys on sydämen asia. Hän on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaslähtöiset työskentelytavat. Hän tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä.

Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finalistit ovat Hannan lisäksi Jaakko ja Sanna Iso-Möttönen K-Market Kuusamosta ja Antti Valkeapää K-Rauta Nokiasta.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 2.11.2024 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös