Eemeli Vinkka jatkaa Reisjärvellä suvun kauppiasperinteitä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.10.2024 Eemeli Vinkka aloittaa K-Market Reisjärven kauppiaana marraskuun alusta. Eemeli jatkaa myös kauppiaana Halsuan K-Marketissa.

”Kyllähän kotiin on aina mukava palata”, tuumaa Eemeli. ”Meidän suku on pitänyt Reisjärvellä kauppaa vuodesta 1950 lähtien ja ensi vuonna onkin meidän 75. vuotisen taipaleen juhlavuosi ja lähdetään viemään kauppaa taas seuraavalle vuosikymmenelle.”

”Kauppaa on uudistettu ja laajennettu ajan saatossa, se on pidetty ajantasalla niin sisältä kuin ulkoa. Kiitokset tästä kuuluu edellisille sukupolville ja erityisesti Esa-Pekalle, jonka johdolla tehtiin mittava laajennus ja myymäläuudistus viisi vuotta sitten”, Eemeli lähettää kiitoksensa. ”Olen ylpeä, kun saan olla kauppias neljännessä polvessa juuri täällä!”

Eemeli kertoo, että kauppaa tullaan uudistamaan juhlavuoden kunniaksi osasto kerrallaan ja hänellä pyörii jo mielessä lukuisia ideoita. ”Sen verran pitkään on tullut oltua pois Reisjärven kaupan päivittäisestä arjesta, että eiköhän tässä kotiintulokahvit tarjoilla hyvien tarjousten kera”, hän lupaa.

Motokseen Eemeli kertoo ottaneensa kaupan kahvihuoneen seinällä olevasta vanhasta K-kaupan mainoksesta lausahduksen: ”K-kauppa neuvoo ja palvelee!”. ”Tätä pyrimme toteuttamaan joka päivä arjessamme.”

K-Market Reisjärvellä verkkokaupan palvelut jatkavat uuden kauppiaan hoidossa ja kaupan arkea sekä aherrusta voi seurata Facebookin, Instagramin ja TikTokin somekanavilta K-Market Reisjärvi-nimellä.

Kaupan vastuullisuustyöstä Eemeli kertoo, että sitä toteutetaan kaupan arjessa kiinnittämällä erityistä huomiota ruoan kotimaisuuteen ja hävikin määrään. ”Lisäksi yritämme tarjota mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja tuotteita.”

Eemeli on ollut pienestä pojasta mukana kaupan työssä. Hänen oma kauppiasuransa alkoi 12-vuotiaana mansikan myynnillä K-Market Reisjärven pihassa. Eemeli jatkaa myös kauppiaana Halsuan K-Marketissa, missä hän aloitti vuosi sitten keväällä. ”Halsualla ammattitaitoinen henkilökunta myymäläpäällikkö Suvin johdolla pyörittää kaupan arkea.''

Vapaa-ajallaan Eemeli kalastaa ja metsästää sekä viettää aikaa kavereiden kanssa. ”Toisinaan saatan pelata vähän pleikkariakin!”, hän tunnustaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös