Arja Nurmela on Karstulan K-Market Mansikan uusi kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.8.2024 Arja Nurmela aloittaa 16.9. Karstulan K-Market Mansikan kauppiaana.

Arja kertoo, että on lähdössä innostuneella ja odottavalla mielellä K-Market Mansikan kauppiaaksi.

”On hienoa palata Keski-Suomeen takaisin ja nimenomaan kauppiaaksi Karstulaan. Toki muutos on aina jännittävääkin, mutta odottavin tunnelmin eteenpäin. Karstula on paikkakuntana osittain tuttu jo entuudestaan, mutta nyt lähden edelleen avoimin mielin tutustumaan paikkakuntaan ja ihmisiin täällä.”

”K-Market Mansikassa ovat perusasiat kunnossa, kiitos edellisen kauppiaan, mutta aina mukana tulee uusia ideoita ja uutta näkemystä”, sanoo Arja.

Hän lupaa, että kauppias ja kauppiaan kädenjälki tulee näkymään kaupan arjessa, mutta Mansikka on ennen kaikkea asiakkaitaan varten ja Arja haluaa luoda heidän näköisensä kaupan.

”Ajankohtainen ja riittävän monipuolinen valikoima, tuoreus ja laatu kaikessa tekemisessä ovat minulle tärkeitä asioita. Asiakastoiveita toivotaan, niitä kuunnellaan ja niihin reagoidaan nopeasti.”

”Asiakkaille on tärkeää löytää eri hintaisia tuotteita ruokakaupastaan”, uusi kauppias toteaa.

”Kaupasta tulee löytymään premium-tuotteita, Pirkka Parhaat -sarjaa ja aina hinnaltaan kilpailukykyisiä Pirkka- ja K-Menu -tuotteita. Sesonki- ja tarjoustuotteet tulevat myös näkymään kaupassa.”

”Avajaiset pidetään syksyn aikana, kunhan ensin pääsen vähän tutustumaan taloon, asiakkaisiin ja menoon kaupalla”, Arja lupaa.

K-Market Mansikan verkkokaupan palvelut jatkuvat normaalisti ja kaupan arkea voi seurata Facebook-sivujen kautta nimellä K-Market Mansikka.

”Vastuullisuus tulee näkymään kaupan päivittäisessä työssä. Ruokahävikkiä minimoidaan tarkalla seurannalla, alelaputus on käytössä päiväyksen lähestyessä ja hävikkiin jäävät tuotteet lahjoitetaan ruoka-apuun”, Arja listaa kaupan vastuullisuustoimia.

”Alueen lähiruokatoimijoilta toivoisin yhteydenottoa, että saataisiin yhteistyö heti käyntiin.”

Arja Nurmela on toiminut K-kauppiaana viimeiset yhdeksän vuotta; K-Market Saarijärvessä kahdeksan vuotta ja K-Supermarket Ähtärissä vuoden verran. Ennen kaupan alaa hänellä on työuraa apteekkialalta 23 vuotta.

Perheeseen kuuluvat puoliso Heikki ja aikuiset lapset Kirsikka (31 v) ja Karri (29 v). Nuoret elävät omillaan Jyväskylässä ja Äänekoskella, mutta heitä voi myös silloin tällöin nähdä kaupan touhuissa mukana. Bichon Frise -rotuinen eläkeläiskoira Reino (14 v) on aina perheen menossa mukana.

”Vapaa-ajalla mökkeilemme Heikin kanssa, olemme myös aloittaneet uudelleen karavaanariharrastuksen 10 vuoden tauon jälkeen.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös