Amanda Isotupa ja Janne Silvander K-Supermarket Perniön kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.7.2024 Amanda Isotupa ja Janne Silvander aloittavat kauppiasuransa 1.10. K-Supermarket Perniössä.

”Olemme todella innoissamme päästessämme aloittamaan kauppiasuramme K-Supermarket Perniöstä”, vakuuttavat Amanda ja Janne. ”Iso kiitos Mika Snellmannille hyvin hoidetusta kaupasta, tästä meidän on hyvä lähteä kehittämään kauppapaikkaa entisestään. Erityiskiitoksen haluamme antaa kasvattajakauppiaallemme Hannu Aaltoselle, joka on tarjonnut meille ensiluokkaisen mahdollisuuden valmistautua kauppiasuraan ja muutenkin tukenut meitä matkalla kohti kauppiuutta. Kiitos myös Förikaupan mahtavalle henkilökunnalle.”

”Haluamme tehdä K-Supermarket Perniöstä asiakkaidensa näköisen, tavallista paremman ruokakaupan.” Kaupan ruokaisuus tulee olemaan uusille kauppiaille ykkösjuttu. ”Tässä kulmakivenä toimii kaupan palvelutiski, jota haluamme entisestään kehittää. Lisäksi tulemme vastaisuudessakin panostamaan valikoiman paikallisuuteen, johon Perniön lähialueet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden.”

Ruoan verkkokaupan palvelut, nouto ja kotiinkuljetus, jatkuvat. Kaupan arkea ja aherrusta voi seurata sosiaalisen media tileiltä Instagramista (@ksmpernio) ja Facebookista (K-Supermarket Perniö). ”Tulemme käyttämään näitä molempia kanavia aktiivisesti”, kauppiaat lupaavat. ”Avajaiskahvitus tarjouksineen tullaan järjestämään loppusyksyn aikana. Odotamme jo kovasti henkilökuntaan sekä asiakkaisiin tutustumista.”

Amanda on koulutukseltaan erityisluokanopettaja. Kaupan alalle hän tuli vuonna 2013 K-Citymarket Kupittaalle ollessaan 18-vuotias. Kauppiasvalmennuksen hän aloitti vuonna 2021, jolloin hän siirtyi K-Supermarket Föriin ja hän on työskennellyt siellä tähän asti. Jannen kaupan työura alkoi myös K-Citymarket Kupittaalta 2017, hän siirtyi 2022 K-Supermarket Föriin, jossa hän on työskennellyt tähän asti. Janne on opiskellut työn ohella liiketaloutta. ”Tapasimme toisemme K-Citymarket Kupittaan käytävillä”, he tunnustavat.

Perheeseen kuuluu pian 2-vuotias tytär sekä eläkepäiviään viettävä 15-vuotias Lilli-koira. ”Vapaa-ajalla tykkäämme viettää aikaa perheen, sukulaisten sekä ystävien kanssa kotona sekä mökillä. Intohimomme hyvää ruokaa kohtaan näkyy myös perheen yhteisenä kokkailuharrastuksena”, Amanda ja Janne kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös