Valkeakosken uuden K-Marketin kauppiaiksi Jarno ja Miia Eklund

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.12.2020 Valkeakoskelle rakennettavan uuden K-Market Vanhakylän kauppiaiksi tulevat Jarno ja Miia Eklund. K-Market avataan liikekeskuksen kanssa kesällä 2021.

Kokeneet oman kylän kauppiaat

”Uuden kaupan avaaminen on aina mielenkiintoista ja jännittävää. Tämä on kauppiasuramme 11 kauppapaikka ja kolmas täysin uusi kauppa. Aloitimme kauppiaina 1997”, kertovat Eklundit.

K-Market Vanhakylän suunnittelutyöt ovat hyvässä vauhdissa ja kaupasta tulee moderni, monipuolinen ja palveleva. K-Marketissa tulee olemaan energiapihi ja -tehokas nykyaikainen tekniikka. Myyntialaa on noin 600 m2 ja kaupan kokonaisala on noin 935 m2. Liikekeskuksen rakennuttaa WasaGroup ja sinne tulevat K-Marketin lisäksi paikallinen autotarvikeliike ja apteekki.

Eklundit ovat valkeakoskelaisille tuttuja, heillä on entuudestaan kaupungissa kolme K-Marketia: Apiankatu, Sointula ja Mäntylä. Valkeakoskella he ovat asuneet jo 20 vuotta ja kauppiaina he aloittivat paikkakunnalla 2017.

Jarno ja Miia ovat toimineet K-kauppiasyrittäjinä vuodesta 1997. Ensin 10 vuotta ruokakauppiaina, sitten kahdeksan vuotta Intersport-kauppiaina ja nyt viimeiset neljä vuotta jälleen ruokakauppiaina.

Eklundien perheeseen kuuluu kolme jo omilleen muuttanutta aikuista lasta ja vapaa-aikaansa he viettävät mieluiten mökillä rentoutuen.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. 

Takaisin ylös