Pohjois-Suomen parhaat K-Marketit ovat Oulusta ja Taivalkoskelta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.1.2019 Pohjois-Suomen alueen parhaina K-Marketeina palkittiin K-Market Metsokangas Oulusta ja K-Market Taivaltori Taivalkoskelta.

K-ryhmän Pohjois-Suomen alueen parhaita K-Marketeja palkittiin tiistaina 14.1. Oulussa K-Market-ketjun kauppiaspäivillä. Juhlaan oli saapunut noin 100 K-Market-kauppiasta Pohjois-Pohjanmaalta, Keski-Pohjanmaalta, Kainuusta ja Lapista.

Parasta K-Marketia valittaessa kriteereinä ovat liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi.

Metsokankaan oma kyläkauppa

K-Market Metsokankaan kauppiaina toimivat Sonja Pyykkönen ja Markus Huusko. ”Palkitseminen tuli meille yllätyksenä. Olemme tehneet kovasti töitä täällä Metsokankaalla mutta ilman hyvää henkilökuntaa tätä emme olisi voineet saavuttaa”, Sonja iloitsee.

Asiakkaat kiittelevät palautteissaan iloista ja palvelualtista henkilökuntaa, hyviä valikoimia, asiakkaiden toiveiden huomioimista ja yhteisöllisyyden edistämistä alueella. Erityisesti muisteltiin uuden vuoden ilotulitusta.

Lisätietoja:
K-Market Metsokangas, K-kauppias Sonja Pyykkönen, puh. 050 404 1192
K-Market Metsokangas, K-kauppias Markus Huusko, puh.  040 865 8613
K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen, puh. 050 436 6737

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi 
 

Takaisin ylös