Jani Kangasniemi Tampereen uuden K-Supermarket Kalevan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.11.2020 Jani Kangasniemi tulee uuden K-Supermarket Kalevan kauppiasyrittäjäksi. Kauppa avataan loppukesästä 2021.

Jani Kangasniemi toimii kauppiaana Ylöjärvellä K-Supermarket Linkissä ja K-Market Vuorentaustassa.

K-Supermarket Kalevan suunnittelutyöt ovat hyvässä vauhdissa

Jani kertoo odottavansa innon ja jännityksen sekaisin tuntein tulevaa. ”Uuden kaupan rakentaminen tyhjästä on äärimmäisen mielenkiintoista. Avaukseen on vielä aikaa ja paljon on tehtävää. Suunnittelutyöt ovat hyvässä vauhdissa.”

”Kaleva on voimakkaasti kasvavaa aluetta ja näen, että siellä on kysyntää nopeasti asioitavalle, hyvän valikoiman ruokakaupalle. K-Supermarket Kaleva on hyvin saavutettavissa kävellen, pyörällä, ratikalla tai omalla autolla. Auton saa näppärästi parkkiin 140-paikkaiseen autohalliin”, kertoo Jani.

K-Supermarket Kaleva on nopean asioinnin ja iloisen palvelun ruokakauppa

”Kalevasta tulee nopean asioinnin ja iloisen palvelun ruokakauppa”, lupaa Jani. Valikoimat ja palvelut rakennetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toiveita tullaan keräämään aktiivisesti ennen avausta. ”Kaupastamme tulee sopivan kokoinen palvelemaan kaikkia lähialueen asiakkaita.”

”Haluan osaltani vaikuttaa siihen, että asiakkaamme voivat tehdä helppoja ja vastuullisia valintoja kaupassamme. Huomioimme tämän valikoimissa, päivittäisissä toimissa ja kaikissa niissä teknisissä toiminnoissa, jotka ovat meidän päätettävissä”, Jani vakuuttaa. K-Supermarket Kalevaan tulee mm. ovelliset, energiaystävälliset ja kotimaiset kylmälaitteet, joiden asennuksesta ja huollosta vastaa pirkanmaalainen kylmälaitefirma.

Rekrytoidaan 20 ruokakaupan ammattilaista

”Aloitan henkilökunnan rekrytoinnin toukokuussa. Palkkaamme iloiseen ja reippaaseen porukkaamme noin 20 työntekijää.”

Jani Kangasniemi on toiminut K-Supermarket Linkissä kauppiaana neljä vuotta ja K-Market Vuorentaustassa kolme vuotta. Ennen kauppiasuraa hän on tehnyt pitkän työuran K-ryhmän palveluksessa.

Vapaa-ajalla Jani ulkoilee naisystävänsä kanssa. ”Olemme kiertäneet useita luonnonsuojelualueita sekä lisäksi kuntosali, maastopyöräily, golf ja sulkapallo ovat hyvää vastapainoa pitkille työpäiville. Rintamamiestalo antaa myös mukavaa puuhaa sekä sisällä, että ulkona.” Jani toivoo, että hänen teini-ikäinen poikansa ja juuri täysi-ikäisyyden saavuttanut tyttärensä tulevat mukaan uuden kaupan työhön.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi 


 

Takaisin ylös