Rauman Neste K Karjalankatu saa uudet kauppiaat Päivi ja Marko Koistisesta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.8.2019

K-kauppiaat Päivi ja Marko Koistinen ottavat syyskuun alusta ”kauppaperheeseensä” mukaan Rauman Karjalankadun Neste K-liikenneaseman.

Koistisilla on entuudestaan kolme K-Marketia: K-Market Kalanti, K-Market Lokalahti ja K-Market Kaunisranta Uudessakaupungissa.

Kauppiasura aloitettu Nousiaisten Nesteellä

Koistiset palaavat liikenneasemien maailmaan.
”Aloitimme 2011 kauppiaina Nousiaisten Nesteellä. Aseman toiminta loppui 2016 uusien tiejärjestelyjen vuoksi. Nousiaisista siirryimme Ugin alueelle ja otimme vuonna 2017 vastaan kolme K-Marketia”, kertoo Päivi heidän kauppiasurastaan.

”Olemme innoissamme aloittamassa Karjalankadulla. Satsaamme lujasti hyvää kotiruokaan ja palvelevaan henkilökuntaan”, Päivi ja Marko lupaavat.

Kauppojen vetovastuut jakautuvat niin, että Marko ottaa pääsääntöisesti vastuun Karjalankadun Neste K:sta ja Päivi K-Marketeista. Yrityksessä ovat mukana myös Koististen kaksospojat Ville ja Miikka.

Lisätietoja:
K-kauppias Päivi Koistinen, puh. 040 538 4414
K-kauppias Marko Koistinen, puh. 050 526 4414

Neste K -liikenneasemat tarjoavat asiakkaille palvelua ”Paremman pysähdyksen taktiikan” mukaisesti. Tavoitteena on tarjota asiakkaille Suomen ylivertaisin liikenneasemakokemus sekä parasta ruokaa maanteillä liikkujille.

Takaisin ylös