K-Market Kirkkokadun kauppiaaksi Kimmo Kaksonen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.8.2019 Savonlinnan Kirkkokadun K-Marketissa 9.9. ottaa ohjat uusi kauppias Kimmo Kaksonen.

Liikenneaseman maailmasta puhdasveriseksi ruokakauppiaaksi

Kimmo on toiminut aikaisemmin liikenneasemakauppiaana viiden vuoden ajan Neste K Warkaudenportissa Varkaudessa.

  • Kirkkokadun K-Market on mielenkiintoinen kauppapaikka ja todella erilainen kuin edellinen kauppapaikka, jossa olin reilu viisi vuotta ja kyse oli liikenneasemasta. Innostuneena odotan päästä taas asiakkaiden kanssa tekemisiin ja varmasti on paljon minulle tuttuja, kun olen Savonlinnasta kotoisin itsekin.

Kimmo on savonlinnalaisille tuttu jo siitä, että hän on työskennellyt Savonlinnan K-Citymarketissa ennen kauppiasuraa 12 vuoden ajan.

Kaupasta tehdään oman näköinen

  • Kehitän kauppapaikkaa "oman näköiseksi" ja olen itse asiakkaiden tavoitettavissa. Kehitysideoita otan mielelläni vastaan asiakkailta ja teen parhaani niiden toteuttamiseksi. Tervetuloa moikkaamaan kaupalle minua, kehottaa Kimmo.
     
  • Vahvuutemme on aukioloaika, joka on kello 23.00 asti ja paikkakunnalla ilmeisesti ainoa näin myöhään palveleva kauppa. Lisäksi kehitämme kauppaa niin, että meillä on hyvät valikoimat ja siellä on helppo asioida.

Lisätietoja: K-kauppias Kimmo Kaksonen, puh. 044 339 3398

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun kyläkauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa kaikki hyvä on lähellä, asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi

Takaisin ylös