K-citymarket Oy:lle ja Anttila Oy:lle uusi johto

K-CITYMARKET OY JA ANTTILA OY LEHDISTÖTIEDOTE 08.11.2013 KLO 13.00 1(1)

K-citymarket Oy:n ja Anttila Oy:n johto uudistuu 15.11.2013 alkaen. Uudistusten tavoitteena ovat myynnin ja tuloksen parantaminen, markkinoinnin uudistaminen sekä toiminnan tehostaminen. Muutoksilla vauhditetaan myös NetAnttila-, citymarket.fi- ja Kodin1.com -verkkokauppojen kehitystä.

MMM Antti Ollila (48) on nimitetty K-citymarket Oy:n ja Anttila Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän on toiminut aiemmin Rautakeskon tavarakaupan johtajana. Antti Ollila on tullut Keskon palvelukseen vuonna 1994.

KTM Martti Toivanen (52) on nimitetty K-citymarket Oy:n ja Anttila Oy:n markkinoinnista ja asiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi. Hän on toiminut aiemmin Kenkäkeskon toimitusjohtajana. Martti Toivanen on tullut Keskon palvelukseen vuonna 1987.

Yo-merkonomi Mika Kakko (40) on nimitetty NetAnttila-, citymarket.fi- ja Kodin1.com- verkkokauppojen johtajaksi. Mika Kakko on toiminut aiemmin Asko-ketjun johtajana ja hän on tullut Keskon palvelukseen vuonna 1994.

KTM Jukka Koivunen (51) on nimitetty K-citymarket Oy:n ja Anttila Oy:n taloudesta ja hallinnosta vastaavaksi johtajaksi. Hän on toiminut aiemmin K-citymarket Oy:n ja Anttila Oy:n myynnistä ja hankinnasta vastaavana johtajana. Jukka Koivunen on tullut Keskon palvelukseen vuonna 1985.

Kaikki nimitykset tulevat voimaan 15.11.2013.

K-citymarket on monipuolinen ja edullinen hypermarket-ketju, jonka laajoihin valikoimiin kuuluvat sekä elintarvikkeet että käyttötavarat. Suomessa on tällä hetkellä 80
K-citymarket-tavarataloa ja citymarket.fi-verkkokauppa. K-citymarket Oy:n käyttötavaroiden myynti vuonna 2012 oli 664 milj. euroa.

Anttila toimii viihteen, muodin ja kodin tavara-alueilla. Suomessa asiakkaita palvelee 31 Anttila-tavarataloa, 13 Kodin1-sisustustavarataloa, NetAnttila.com- ja Kodin1.com -verkkokaupat sekä digianttila.com -latauskauppa. NetAnttila-verkkokauppa toimii myös Virossa ja Latviassa. Anttila-tavaratalojen, Kodin Ykkösten ja NetAnttilan kokonaismyynti vuonna 2012 oli 468 milj. euroa.

Lisätietoja:
Toimialajohtaja Minna Kurunsaari, Kesko Oyj, Käyttötavarakauppa sekä Keskon asiakastieto ja sähköisen asiointi p. 010 53 22261

Kesko (www.kesko.fi) on vähittäiskaupan osaaja, joka tuo kauppojensa kautta elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 2 000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä.

Takaisin ylös