Instrumentariumista saa K-Plussaa huhtikuusta lähtien

K-Plussa-pisteitä saa yli sadasta Instrumentarium-liikkeestä 1.4.2009 lähtien. Yhteistyön myötä K-Plussa-edut laajenevat nyt myös optiikan ja hyvinvoinnin tuotteisiin ja asiantuntemukseen.

– Uusi yhteistyömme suomalaisten näkemisen edelläkävijän kanssa tuo asiakkaillemme merkittäviä etuja optiikan ja hyvinvoinnin alalta ja lisää siten K-Plussa-verkoston monipuolisuutta entisestään. Tarjoamme K-Plussa-kortilla mahdollisimman monipuolisia etuja ja palveluita, joita asiakkaamme arvostavat ja joista on heille aitoa etua. Tällä hetkellä K-Plussa-pisteitä saa jo yli 3 500 ostopaikasta. K-Plussa-verkostoon kuuluu K-kauppojen ja K-ryhmän ketjujen lisäksi yli 40 alansa johtavaa toimijaa, toteaa K-Plus Oy:n toimitusjohtaja Niina Ryynänen.

Kuluttaja-asiakkaat saavat K-Plussa-pisteitä Instrumentarium-liikkeistä 1.4.2009 alkaen. K-Plussa-pisteistä saatava etu on jopa - 5 %, sillä Instrumentarium-liikkeissä tehdyt ostokset kerryttävät kuukauden kokonaispisteitä yhdessä muiden K-Plussa-ostosten kanssa. K-Plussa-asiakkaat saavat silmälasiostoksistaan entistäkin paremmat keskittämisedut ja lisäksi Instrumentarium tarjoaa K-Plussa-asiakkaille myös muita tarjousetuja, jotka ovat aina vähintään -10% normaalihinnasta.

– Kesko on tunnettuna ja luotettuna vähittäiskauppa-alan osaajana Instrumentariumille mieluinen yhteistyökumppani. Yhteistyön myötä voimme iloksemme tarjota K-Plussa-keskittäjäetuja Instrumentariumin kasvavalle asiakaskunnalle ja yli 1,2 miljoonalle kanta-asiakkaallemme. Samalla tuomme Suomen tunnetuimman ja luotetuimman optikkoketjun palvelun entistä lähemmäksi laajaa K-Plussa-asiakaskuntaa, Instru optiikka Oy:n toimitusjohtaja Catarina Fagerholm kertoo.

K-Plussa-pisteitä kertyy kaikista Instrumentariumissa tehdyistä tuoteostoista, niin optiikan tuotteista kuin laajasta hyvinvoinnin tuotevalikoimasta. K-Plussa-pistesetelit käyvät maksuvälineinä normaaliin tapaan.

Lisätietoja:
Varatoimitusjohtaja Tapio Näveri, K-Plus Oy, puh. 01053 37170
Toimitusjohtaja Catarina Fagerholm, Instru optiikka Oy, puh. 0201 70 7200

Kesko (www.kesko.fi) on vähittäiskaupan osaaja, joka tuo kauppojensa kautta elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään. Keskon ketjutoimintaan kuuluu noin 2 000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä.

K-Plussa tarjoaa monipuolisimmat edut ja palvelut asiakkaan tarpeisiin. Paikalliset K-kauppiaat ja K-ryhmän ketjut tarjoavat asiakkailleen K-Plussa-tarjouksia heti kassalla sekä kohdistettuja erityisetuja ja -palveluita. Lisäksi asiakkaat saavat K-Plussa-pisteitä jo yli 3 500 ostopaikasta ja yli 40 yhteistyökumppanilta. K-Plussa-tarjoustakuu on aina vähintään -10 % normaalihinnasta ja K-Plussa-pisteistä saatava etu on jopa -5 %. Mitä enemmän asiakas K-Plussa-korttia käyttää, sitä enemmän hän saa monipuolisia kanta-asiakasetuja. K-Plussan kanta-asiakasohjelma sai 210 000 uutta asiakasta vuonna 2008. Vuoden lopussa K-Plussa-kortti oli lähes 3,6 miljoonalla suomalaisella lähes 2 miljoonassa taloudessa.

Instru optiikka Oy on Pohjois-Euroopan johtavia optiikan vähittäismyyntiketjuja. Yhtiön henkilöstömäärä on noin 900 ja liikevaihto noin 100 milj. €. Instru Optiikka kuuluu Euroopan optiikan alan johtavaan, hollantilaiseen Pearle Europe –ryhmään, jolla on yli 2580 optikkoliikettä 24 maassa. Instru Optiikka Oy toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen-, ja Keops-myymäläbrändeillä ja on markkinajohtaja Suomessa ja Virossa. Suomessa myymälöitä on yhteensä 160 ja Virossa 17.

Takaisin ylös