Uutiset ja tiedotteet

Pörssitiedotteet johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimista julkaistaan täällä.

Tarkenna aihe


734 uutista ja tiedotetta

Kesäkuu 2017

Mathias Matsinen ja Heidi Valpio K-Market Gammelbackan kauppiaiksi Porvoossa

K-Market Gammelbackan kauppiaina aloittavat elokuussa Mathias Matsinen (34) ja Heidi Valpio (34). "Kauppamme on paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita, ja jossa jokaisen toiveet otetaan huomioon", K-kauppias Mathias Matsinen sanoo.

Media, Etelä-Suomi

28.06.2017 10:33

Mustosille toinen kauppa Rovaniemellä – K-Market Toriportin valikoima uudistuu asiakkaiden toiveita vastaavaksi

K-Supermarket Kauppatoria reilun vuoden ajan luotsanneet Mari (38) ja Mika Mustonen (43) aloittavat heinäkuun lopussa myös kivenheiton päässä sijaitsevan K-Market Toriportin kauppiaina.

Pohjois-Suomi, Media

28.06.2017 10:31

Samuli Koskinen ja Pirkko Ilanne-Koskinen haluavat tehdä Palokan K-Market Jälkkäristä kaupunkilaisen kyläkaupan

Samuli Koskinen (34) ja Pirkko Ilanne-Koskinen (38) aloittavat Jyväskylän Palokassa K-Market Jälkkärin kauppiaina 1. heinäkuuta. He jatkavat myös nykyisen kauppansa, Jyväskylän vanhassa kauppahallissa sijaitsevan K-Market Kauppahallin, luotsaamista.

Media, Keski-Suomi

27.06.2017 09:50

Rolf ja Merja Suomalainen K-Supermarket Ruokamyllyn ja K-Market Myllykosken kauppiaiksi Kouvolassa

Rolf (54) ja Merja (54) Suomalainen aloittavat Myllykoskella K-Supermarket Ruokamyllyn uusina kauppiaina 23. heinäkuuta. Lokakuussa heidän luotsattavakseen siirtyy myös K-Market Myllykoski, joka on entinen Siwa.

Media, Etelä-Suomi

27.06.2017 09:33

Keskolle ja Oriolalle Kilpailu- ja kuluttajaviraston lupa perustaa koko Suomen kattava terveys-, kauneus- ja hyvinvointimyymälöiden ketju

Kesko ja Oriola kertoivat maaliskuussa perustavansa uuden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ketjun. Yhteisyrityksen perustaminen on odottanut Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää. Tavoitteena on saada uuden yhteisyrityksen perustaminen päätökseen mahdollisimman pian ja avata ensimmäiset uuden ketjun liikkeet ja verkkokauppa syksyllä. Ketjun nimestä, konseptista ja ensimmäisten liikkeiden sijainnista kerrotaan lisää myöhemmin.

Asiakas, Sijoittaja, Yritys, Media

26.06.2017 14:58

K-Supermarket IsoKristiinan Teppo ja Liisa Kylmä laajentavat

K-Supermarket IsoKristiinan kauppiaat Teppo Kylmä (39) ja Liisa Kylmä (33) aloittavat elo–syyskuussa myös Kannelkadun ja Vapaudenaukion K-Marketien kauppiaina Lappeenrannassa.

Itä-Suomi, Media

26.06.2017 09:46

Ravintola ruokakaupassa – K-Supermarket Ruokaniityssä Suomen ensimmäinen pop-up grocerant

Haaveiletko joskus nälkäisenä ajatuksesta, että kaupan hulinassa voisi istahtaa rauhalliseen pöytäryhmään ja syödä ennen kuin lähtee tekemään ostosreissua? Miltä kuulostaisi, jos Eero Vottosen tai jonkun muun ruoka-alan huippuammattilaisen annoksia saisi lähikaupastasi?

Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi

26.06.2017 09:34

Ilmastotyö uudelle tasolle: Kesko asetti kunnianhimoiset päästötavoitteet toiminnalleen ja toimitusketjulleen

Kesko on ensimmäisenä suomalaisena kaupan alan yrityksenä asettanut tieteelliset tavoitteet (Science Based Targets) kiinteistöjensä, kuljetustensa ja toimitusketjunsa päästöjen vähentämiseksi. Kunnianhimoisiin päästötavoitteisiin aiotaan päästä lisäämällä uusiutuvan energian käyttöä ja parantamalla energiatehokkuutta.

Vastuullisuus, Sijoittaja, Yritys, Media

21.06.2017 10:00

Juhannus on ruoan ja rakkauden juhla – ehkäisyvälineiden myynnissä vuoden suurin piikki

Juhannus on joulun ja pääsiäisen ohella vuoden tärkein ruokajuhla. Uudet perunat, silli ja makkara pitävät pintansa suosituimpina juhannusherkkuina. Juhannus on myös rakkauden juhla, jolloin ehkäisyvälineiden myynti kasvaa selvästi. Kokosimme K-Plussa-asiakastiedoista kartan, joka kertoo missä päin Suomea ostetaan eniten kondomeja.

Asiakas, Media

21.06.2017 08:41

Takaisin ylös