Uutiset

Tarkenna aihe

630 uutista ja tiedotetta

Syyskuu 2017

Salon Neste K Mariankadun uudistusremontti valmis – käyttöön uusi Kotipizza Go -palvelu

Kohta kuusi vuotta Neste K Mariankatua luotsanneet Neste K -kauppiaat Seppo ja Sirpa Varjus ovat saaneet Salon asemansa uudistusremontin päätökseen. Asemalla uudistuivat kahvila ruokineen, sisustus ja lisäksi asemalle aukeaa tänään valtakunnallisesti lanseerattava Kotipizza Go -palvelu.

Media, Lounais-Suomi

20.09.2017 10:08

K-Rauta tutki miten suomalaiset suhtautuvat remontointiin – avaa ilmaisen Remonttineuvonta-palvelun

K-Raudan tuoreen tutkimuksen* mukaan suomalaiset suhtautuvat remontointiin luottavaisesti, mutta siihen liittyy paljon kysymyksiä ja epävarmuuttakin erityisesti suuremmissa remonteissa. K-Raudan uusi ilmainen Remonttineuvonta-vastauspalvelu auttaa kaikenlaisissa remontointiin liittyvissä kysymyksissä.

Asiakas, Yritys, Media

20.09.2017 10:01

Pirkka Parhaat -sarjaan Suomessa kasvatettu Benella-kirjolohi

Pirkka Parhaat -sarjan syksyn uutuus on ympäristölle ja ihmiselle hyvää tekevä Benella-kirjolohi. Benella-kirjolohi on erityisen hyvä rasvahappojen ja D-vitamiinin lähde. Se on Suomessa kasvatettu tuore kala, joka on ruokittu kestävästi valmistetulla rehulla.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

20.09.2017 10:00

K-Rauta tutki, miten suomalaiset suhtautuvat remontointiin – avaa ilmaisen Remonttineuvonta-vastauspalvelun

K-Raudan tuoreen tutkimuksen* mukaan suomalaiset suhtautuvat remontointiin luottavaisesti, mutta siihen liittyy paljon kysymyksiä ja epävarmuuttakin erityisesti suuremmissa remonteissa. K-Raudan uusi ilmainen Remonttineuvonta-vastauspalvelu auttaa kaikenlaisissa remontointiin liittyvissä kysymyksissä.

20.09.2017 09:00

K-ryhmän Etelä-Suomen aluejohtajaksi Timo Heikkilä

Kauppa- ja asiakasmääriltään K-ryhmän suurimman alueen Etelä-Suomen aluejohtajaksi on 1.10.2017 alkaen nimitetty Timo Heikkilä (60). Hän on uransa aikana työskennellyt johto- ja kehitystehtävissä sekä Keskon päivittäistavarakaupassa että Kesko-konsernissa vuodesta 1986 lähtien.

Yritys, Media, Etelä-Suomi

19.09.2017 09:16

Max ja Jaana Sundbergille kaksi uutta K-Marketia Porvoossa

K-Market Marskin kauppiaspari pyörittää lokakuusta alkaen myös K-Market Linnankoskenkatua. Marraskuussa Sundbergeille siirtyy vielä K-Market Aleksanterinkatu.

Media, Etelä-Suomi

19.09.2017 08:57

K-Market Soramäen kauppiaiksi K-Supermarket Hollolasta tutut Antti ja Milla Siira

K-Market Soramäen kauppiaina aloittavat 16. lokakuuta alkaen Antti (37) ja Milla (36) Siira. Siirat jatkavat myös K-Supermarket Hollolan kauppiaina.

Media, Etelä-Suomi

19.09.2017 08:55

Pohjois-Inkoon ja Suomusjärven kututalkoissa autettiin uhanalaisia vaelluskalakantoja

Lapiot heiluivat ja hymy oli herkässä Pohjois-Inkoon ja Suomusjärven kututalkoissa. Talkoot olivat laatuaan ensimmäiset osana K-ryhmän ja WWF:n monivuotista yhteistyötä Suomen uhanalaisten vaelluskalakantojen elvyttämiseksi. Inkoossa taimenten reitiltä poistettiin nousueste, ja Suomusjärvellä taimenelle rakennettiin kutusoraikkoja.

Vastuullisuus, Media, Etelä-Suomi, Lounais-Suomi

18.09.2017 15:20

Mia Pitkänen K-Supermarket Kreivintorin uudeksi kauppiaaksi Raahessa

Mia Pitkänen (34) aloittaa Raahessa K-Supermarket Kreivintorin uutena kauppiaana 23.lokakuuta. Mia tulee Raaheen Porista, jossa hän on toiminut K-Supermarket Isolinnan kauppiaana.

Pohjois-Suomi, Media

18.09.2017 13:45

K-ryhmä kuunteli asiakaspalautetta: Pirkka kotimaisen meetvurstin lihan alkuperämaaksi Suomi

K-ryhmän asiakkaat ovat viime päivinä käyneet vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa Pirkka kotimaisen meetvurstin lihan alkuperästä. Toisin kuin nimestä voisi päätellä, Pirkka kotimainen meetvursti on valmistettu ulkomaisesta lihasta.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

18.09.2017 11:09

Takaisin ylös