Uutiset ja tiedotteet

Pörssitiedotteet johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimista julkaistaan täällä.

Tarkenna aihe


732 uutista ja tiedotetta

Maaliskuu 2017

K-ryhmän markkinaosuus kasvoi Suomen Lähikaupan oston myötä ja on korkeimmillaan 15 vuoteen

Tutkimusyritys A.C. Nielsen julkisti tänään tiedot Suomen päivittäistavarakaupan markkinaosuuksista vuodelta 2016. Suomen Lähikaupan osto nosti K-ryhmän markkinaosuuden 37,7 %:iin. K-ryhmällä on myös Suomen laajin ruokakauppaverkosto.

Asiakas, Sijoittaja, Yritys, Media

23.03.2017 10:15

Kemin K-Market Peurasaari saa kauppiaan – kauppiaaksi K-Market Messistä tuttu Arto Hietala

Lokakuussa Siwasta K-Marketiksi muutettu K-Market Peurasaari saa K-kauppiaan. Kauppiaana aloittaa toukokuussa K-Market Messin kauppias Arto Hietala, joka luotsaa jatkossa kahta K-Marketia Kemissä.

Pohjois-Suomi, Media

23.03.2017 08:48

Suomen parhaat K-Supermarketit on valittu

Vuoden 2016 parhaat K-Supermarketit julkistettiin ketjun kauppiaspäivillä tiistaina 21. maaliskuuta. Parhaaksi K-Supermarketiksi valittiin Lohjalla toimiva K-Supermarket Lempola. Palkinnon perusteina olivat onnistuminen asiakastyytyväisyydessä, myynnin kehityksessä, sekä henkilökunnan vahva osallistaminen kaupan kehitystyöhön.

Asiakas, Sijoittaja, Yritys, Media

22.03.2017 14:28

Uuden paperikassin hankkimalla voi tukea lasten koulunkäyntiä ja harrastamista

Pelastakaa Lapset ja K-ryhmä tekevät pitkäjänteistä yhteistyötä lasten ja nuorten hyväksi Suomessa. Nyt K-kaupoissa lanseerataan uusi Pirkka-paperikassi, jonka ostamalla voi tukea syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja harrastamista. K-ruokakaupat ovat mukana tukemassa Eväitä Elämälle -ohjelmaa myös kaupoissa tapahtuvien pullonpalautusarpajaisten kautta.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

21.03.2017 11:23

Tikkurilan keskustan Neste K uudistui – rakentaa osaltaan uudistuvaa Tikkurilaa

Neste K Tikkurila -liikenneaseman uudistusremontti on valmistunut Tikkurilan keskustassa Vantaalla ja palvelee uudella ilmeellä. Asema uudistui niin palveluiltaan kuin pinnoiltaan itsepesu- ja itsehuoltohallia myöten.

Media, Etelä-Suomi, Pääkaupunkiseutu

21.03.2017 11:19

Työkoneiden varaosaliiketoiminta K-maatalous Oululle

Oulun K-maatalous V-P Tolonen Oy ostaa Konekesko Oy:n varaosaliiketoiminnan Oulussa. Tavoitteena on panostaa entisestään asiakaspalveluun ja palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti koneiden hankinnasta luotettavaan varaosapalveluun.

Pohjois-Suomi, Media

21.03.2017 09:03

Työkoneiden varaosaliiketoiminta K-maatalous Seinäjoelle

Arto Tervahauta Oy, K-maatalous Seinäjoki ostaa Konekesko Oy:n varaosaliiketoiminnan Seinäjoella. Tavoitteena on panostaa entisestään asiakaspalveluun ja palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti koneiden hankinnasta luotettavaan varaosapalveluun.

Media, Länsi-Suomi

21.03.2017 09:02

Työkoneiden varaosaliiketoiminta K-maatalous Kuopiolle

Velj. Heiskanen Oy ostaa Konekesko Oy:n varaosaliiketoiminnan Kuopiossa (Toivala). Tavoitteena on panostaa asiakaspalveluun ja palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti koneiden hankinnasta luotettavaan varaosapalveluun.

Itä-Suomi, Media

21.03.2017 09:01

Takaisin ylös