Kassamyyjä (15-30 h/vko) K-Citymarket Helsinki Ruoholahti

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.7.2017
Haku päättyy 13.8.2017
ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* KASSAMYYJÄÄ K-CITYMARKET HELSINKI RUOHOLAHTEEN KASSAOSASTOLLE


Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä porukassa ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti?

Etsimme vakituisiin työsuhteisiin kassamyyjiä (15-30 h/vko) kassaosastollemme. Työn suunniteltu alkamisaika on elo-syykuun vaihteessa.

Sinun tonttisi
Työskentelet kassamyyjänä K-Citymarket Helsinki Ruoholahden kassaosastolla. Omassa työssäsi kaupan kassalla varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen työskentelemällä tehokkaasti, sujuvasti ja ammattitaitoisesti asiakkaan hyväksi. Olet todellinen moniosaaja ja tehtäväkenttäsi on laaja. Tehokkaan ja tarkan kassatyöskentelyn lisäksi työskentelet ajoittain myös muilla osastoilla myyjänä.

Edellytämme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta palveluasennetta. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Kaupallisesta peruskoulutuksesta on etua. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina.

Töissä K-ryhmässä
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.

K-Citymarket työnantajana
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 13.8.2017 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä 13.7.2017 asti (lomalla 14.7-13.8.2017) asiakaspalvelupäällikkö Minna Laaksolta sähköpostilla minna.laakso@citymarket.fi.


*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
Tulosta
Takaisin ylös