Täydennyssuunnittelija K-ryhmään

Suomi: Vantaa, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 4.7.2017
Haku päättyy 31.7.2017
ETSIMME TÄYDENNYSSUUNNITTELIJAA KAUPPOJEN TAVARAVIRRAN OHJAUKSEEN

Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen Toimitusketjun ohjaukseen toiminnan laajentuessa täydennyssuunnittelijaa Keskon päivittäistavarakaupan Kaupan täydennykseen.

Sinun tonttisi
Työskentelet Keskon päivittäistavarakaupan Toimitusketjun ohjaus –yksikössä, joka vastaa toimialan keskusvarastojen ja K-ryhmään kuuluvien kauppojen täydennyksestä ja toimitusketjun kehityksestä, kauppojen operatiivisesta tuesta ja tiedotuksesta sekä myymälälogistiikan kehityksestä.

Työtehtäviisi Kaupan täydentämisen tiimissä kuuluu tarvesuunnittelun ohjaaminen ja tukeminen sekä jakelun ohjaustietojen ylläpito K-ryhmän ketjuissa. Teet yhteistyötä kauppojen, logistiikan, ketjujohdon, oston, tietohallinnon sekä muiden toimintaan liittyvien sidosryhmien kanssa. Olet yhteistyökykyinen, innovatiivinen ja sinulla on hyvä kokonaisuuksien ja prosessien hahmotuskyky.

Odotamme sinulta vähittäiskaupan ja SAP-tietojärjestelmän tuntemusta sekä soveltuvaa tutkintoa (esim. tradenomi, insinööri, KTM tai DI). Muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä luetaan hakijan eduksi.

Meillä töissä
Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus. Meitä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme osaavan, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön sekä Kesko-konsernin edut.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 31.7.2017 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä toimitusketjupäällikkö Tommi Taivalaholta, p. 040 701 3188 tiistaina 18.7.2017 klo 14-16 tai keskiviikkona 19.7.2017 klo 10-14 tai sähköpostilla tommi.taivalaho@kesko.fi.
Tulosta
Takaisin ylös