Seinäjoen K-Supermarket Kasperin kauppiaaksi Jori-Pekka Kuuranne

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.1.2023 Jori-Pekka Kuuranne aloittaa maaliskuun alusta Seinäjoella K-Supermarket Kasperin kauppiaana.

”Tuntuu hienolta ja on suuri kunnia päästä jatkamaan Kasperin kehittämistä nykyisten kauppiaiden jälkeen. He ovat tehneet vaikuttavaa työtä alusta asti ja valehtelisin, jos väittäisin, ettei yhtään jännittäisi. Uskon kuitenkin, että sopeudun oikein hyvin niin Seinäjoelle sekä Kasperiin!”, Jori-Pekka iloitsee. ”Samalla haluan kiittää koko sydämestäni nykyisen kauppani, K-Market Ollikkalan,  henkilökuntaa, sekä asiakkaita hienosta yhteisestä matkasta!”

Asiakas on kaiken keskiössä

”Minun suurimpia arvojani kauppiuudessa on, että asiakas on kaiken keskiössä. Toinen kantava arvo on, että henkilökunta viihtyy työssään, ja että heidän annetaan onnistua! Ilman asiakkaita sekä osaavaa henkilökuntaa ei ole myöskään laadukasta ruokakauppaa”, uusi kauppias sanoo.

Jori-Pekalla on teemat ajateltuna, joita noudattamalla saadaan paras lopputulos: kaupassa lämminhenkinen ja kodikas tunnelma, henkilökohtainen asiakaspalvelu sekä juuri kaupan asiakkaille hiottu runsas ja tuore valikoima. ”Meiltä löydät tuotteita jokaiseen makuun sekä ostoskoriin niin arjessa kuin myös juhlassa”, lupaa Jori-Pekka. Omaksi motokseen hän kertoo: "Asiakkaat tekevät kaupan, ilman teitä ei ole meitä."

Jori-Pekka kertoo, että hän tykkää järjestää kaupalla ja piha-alueella erilaisia tapahtumia ”Tulen varmasti jatkamaan näitä myös Kasperissa. Avajaiskahvituksen järjestän alkukesästä, kun olen päässyt asettumaan sekä tutustunut teihin asiakkaisiin!”

”Haluan olla aktiivisesti osana yhteisöä, sekä alueellista toimintaa. Minulle saa tulla aina juttelemaan, kun törmätään hyllyjen välissä!”

Verkkokaupan noutopalvelut jatkuvat K-Supermarket Kasperissa tuttuun tapaan ja uusi kauppias kartoittaa kotiinkuljetuspalvelujen mahdollisuuden.

Kaupan vastuullisuustyöstä Jori-Pekka kertoo: ”Haluan tarjota nuorille mahdollisuuden tutustua kaupan alan työhön, TET- tai työharjoittelun muodossa, lisäksi ruokahävikin minimointi on tärkeässä osassa toimintaamme. Lahjoitamme jatkossakin kaiken syötäväksi kelpaavan ruokahävikin hyväntekeväisyyteen.”

Jori-Pekka on aloittanut kauppiasuransa 2,5 vuotta sitten Varsinais-Suomessa Salon Ollikkalassa ja hänellä on tullut tänä vuonna täyteen 10 vuotta kaupan alan eri tehtävissä. ” Aiemmin tavoittelin maantiepyöräilyssä ammattilaisuutta, mutta erinäiset loukkaantumiset toivat haasteensa, joten päädyin sattumalta kauppaan ja tällä tiellä ollaan!”, hän kertoo.

Vapaa-aikaansa Jori-Pekka viettää perhepiirissä ja ystävien seurassa. ”Lisäksi yritän pitää kunnostani huolta pyöräillen, juosten sekä kuntosalilla käyden. Ruoan laitto on myös lähellä sydäntä ja se luo mukavia arjen hemmotteluhetkiä.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös