K-Market Sahrami avautuu asiakkailleen täysi uudistettuna

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.3.2024 K-Market Sahramissa Sahalahdessa on alkuvuosi tehty muutos- ja uudistustöitä. Perjantaina 8.3. asiakkaat pääsevät tutustumaan täysin uudistuneeseen kauppaansa. K-kauppiaana toimii Jarno Nieminen.

K-Market Sahrami on ollut auki koko muutostöiden ajan. Remontin ajaksi tehtiin Sahramille noin 120 neliön tilat, joista kauppaa on tehty. ”Kiitokset asiakkaillemme, jotka ovat uskollisesti käyneet meillä tämän muutoksen ajan. Nyt on hienoa päästä esittelemään täysin nykyaikaista tilavaa kauppaamme heille”, kauppias Jarno Nieminen hehkuttaa. Ovet koko uudistetun kaupan tiloihin avataan perjantaina 8.3. klo 6.30. ”Saamme nyt koko kaupan noin 700 neliötä käyttöömme mutta varsinaisia avajaisia juhlitaan 21.3. ja silloin on luvassa kunnon markkinat!”, lupaa kauppias.

Uudistuksessa remontoitiin koko kauppa, vain seinät jäivät entisille paikoilleen. Samalla kaikki kalusteet ovat vaihtuneet nykyaikaisiin ja energiaa säästäviin. Valaistus on led-tekniikkaa ja kaupassa on nyt sähköinen hinnannäyttö. Kassapalveluita lisättiin yhdellä itsepalvelukassalla.

”Olen ylpeä koko uudistuksen tuloksesta ja henkilökunnastani, joka on tehnyt hienoa työtä ja venynyt koko ison remontin ajan. Sahramin toiminnot ovat nyt tätä päivää”, Jarno kertoo. ”Kylmä- ja pakastekalustetta on tullut meille merkittävästi lisää ja olemme voineet lisätä valikoimia niissä tuoteryhmissä.” Sahramin asiakkaiden arvostama lounaslinjasto on uudistettu ja  saa lisää istumapaikkoja. Kaupassa paikan päällä kokkien valmistaman lounaan voi ostaa mukaan tai syödä kahviossa paikan päällä. K-Market Sahramin tilat sallivat laajat valikoimat ja kauppias lupaakin, että asiakkaiden toivomukset saada täytettyä. Myös kesä- ja vapaa-ajan asukkaita varten kaupasta löytyy ensihätään vaikka vasara ja nauloja sekä kesälelut.

K-Market Sahramilla on laajat lisäpalvelut kuten Veikkauksen, Postin, Matkahuollon ja Schenkerin postipalvelut. Kauppaan tulee myös liki 10 metriä pakettiautomaatteja, joista saa Lehtipisteen ja Postin paketteja.

Uudistettu kauppa avautuu uusin aukioloin. K-Market Sahrami on jatkossa avoinna maanantaista lauantaihin klo 6.30-21.00 ja sunnuntaisin 9.00-21.00.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös