Bettina Skogberg aloittaa kauppiasuransa Kotkassa kahdella K-Marketilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.3.2024 Bettina Skogberg aloittaa huhtikuussa kauppiasuransa Kotkassa. Hän ottaa luotsatakseen K-Market Rauhalan ja K-Market Metsäkulman.

Kauppiasura alkaa kotipaikkakunnalla

Bettina kertoo olevansa innoissaan, että hän pääsee aloittamaan kauppiasuransa kotipaikkakunnallaan. ”Toiveissa oli, että saisin aloittaa kauppiasurani kaupassa, joka on oman alueensa ruokakauppa. Sekä Metsäkulman että Rauhalan K-Marketit edustavat tätä, ja siitä olen iloinen.”


”Kiitokset Sami Ristiniemelle, hienoa saada jatkaa työtä hänen kaupoissaan. Yhdessä henkilökunnan kanssa lähdemme kehittämään kauppoja”, Bettina lähettää terveisensä.

Bettinalle on kaupoissaan tärkeää, että niissä on helppo ja mukava asioida, kaupat ovat selkeitä ja siistejä, laajat valikoimat ja, että kaupoista saa myös hyvät oheispalvelut. ”Valikoimaan suhteen haluan panostaa asiakkaiden toiveisiin, tehdä yhteistyötä paikallisten toimittajien kanssa ja että kauppojen valikoimasta löytyy eri hintakategoriassa olevia tuotteita”, hän listaa.

Vastuullisuudesta Bettinalla on varmat mietteet. ”Kaupan arjessa vastuullisuus tulee näkymään hyllysaatavuudessa ja ruokahävikin minimoimisessa. Tulen tekemään yhteistyötä myös ruoka-apujärjestöjen kanssa.”

”Kaupoilla tullaan järjestämään avajaiskahvit, kunhan olen päässyt tutustumaan molempiin kauppoihin sekä niiden henkilökuntaan, ja tietenkin myös asiakkaisiin, vaikka moni asiakas on minulle varmasti jo entuudestaan tuttu”, lupaa Bettina.

Bettina kertoo, että hän on pienestä pitäen ollut mukana K-Citymarket Kotkassa. ”Ensimmäiset työkokemukseni ovat alle 10-vuotiaana, kun olen jakanut jouluisin suklaakonvehteja asiakkaille.” Viimeiset seitsemän vuotta hän on työskennellyt Kotkan K-Citymarketissa yhtäjaksoisesti. Viimeisin vuosi oli hänellä kauppiasharjoittelua, lisäksi edessä on vielä muutaman viikon harjoittelujakso K-Market Hovinsaarella ja Hovilassa.

Bettinan kiitokset lähtevät kasvattajakauppiailleen: ”Haluan kiittää kasvattajakauppiaitani K-Citymarket Kotkan entisiä kauppiaita ja vanhempiani Arja ja Markus Skogbergia sekä K-Market Hovilassa ja Hovinsaarella toimivaa kauppiasta Evi Vaaralaa kaikista neuvoista ja opeista, joita he ovat minulle antaneet.”

Bettinan perheeseen kuuluu avopuoliso Julius, joka jatkaa omassa ammatissaan mutta toimii tärkeänä taustatukena Bettinalle, sekä vuoden ikäiset persialaiset kissat Lucy ja Gunvald. ”Harrastuksiini on aina kuulunut hevosurheilu ja tallilla hevosten kanssa toimiminen on ollut tapani nollata ja rentoutua. Talvisin pyrin käymään myös hiihtämässä kelien salliessa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös