K-ryhmän vähittäismyynti oli Kymenlaaksossa 148,6 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.7.2023 K-ryhmän vähittäismyynti oli tammi-kesäkuussa Kymenlaaksossa yhteensä 148,6 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kasvoi 1,8 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli 96,2 miljoonaa euroa ja se kehittyi 1,8 %. Rakentamisen ja talotekniikan myynti kävi 29,5 miljoonalla eurolla. Auto- ja vapaa-ajan kaupan myynti kasvoi 21,7 % ja myyntieurot olivat 22,9 miljoonaa euroa.

”Alkuvuoden myynninkehityksiin voidaan olla tyytyväisiä ottaen huomioon markkinassa vallitseva epävarmuus. Kehityksissä näkyvät alueilla tehty pitkäjänteinen työ asiakaskokemuksen parantamiseksi sekä onnistuneet investoinnit”, kommentoi Keskon aluejohtaja Mika Sivula.

”Autokaupan myynnin kasvussa näkyy autojen parantunut saatavuus ja lyhentyneet toimitusajat. Myös ravintolatukku Kespron myynti on kehittynyt hyvin koko Etelä-Suomen alueella”, Sivula jatkaa.

Toukokuussa avattiin Kotkan Jumalniemellä avattiin uusi Onninen Express-myymälä. Haminassa täysin uudistettu K-Market Itäväylä avautui asiakkailleen myös toukokuussa. Kouvolan Voikkaalla K-Market Woikantorilla alkavat uudistus- ja peruskorjaustyöt tänä syksynä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös