K-Lataus-verkosto helpottaa siirtymistä sähköautoiluun

Ilmastonmuutos edellyttää meitä tekemään muutoksia jokapäiväiseen elämäämme. Jotta sähköautoilusta tulisi yhä realistisempi vaihtoehto suomalaisille autoilijoille, latauspisteitä tarvitaan arkisten reittien varrelle ympäri Suomen.

K-ryhmän kaikilla toimialoilla on mahdollisuus tarjota asiakkaille ratkaisuja ilmastovaikutusten pienentämiseksi, sillä asuminen, ruoka ja liikkuminen ovat suurimmat yksityisen kulutuksen kasvihuonekaasupäästöjen aiheuttajat Suomessa.

Suurena toimijana K-ryhmä haluaa kantaa vastuunsa ja helpottaa asiakkaidensa vastuullisia valintoja. Siksi rakennamme parhaillaan kauppojemme yhteyteen valtakunnallista sähköautojen latausverkostoa.

”Suomen laajimman kauppaverkoston avulla K-ryhmällä on ainutlaatuiset mahdollisuudet palvella sähköautoilijoita. Jo alkutaival osoittaa, että asiakkaat ovat ottaneet konseptimme omakseen”, K-ryhmän autokaupan uusista liiketoiminnoista ja latausverkosta vastaava johtaja Heikki Ahdekivi sanoo.

Jokapäiväisten kulkureittien varrella oleva latausverkosto helpottaa sähköautoilijan arkea ja madaltaa kynnystä sähköauton hankkimiseen, kun lataustarpeet voi täyttää jopa kauppareissun aikana.

”Latausasemillamme on satoja latauksia päivittäin, ja keskimääräinen lataaja viipyy latausasemalla puolesta tunnista tuntiin. K-ryhmän latauspisteistä ladatulla uusiutuvalla sähköllä on taitettu Suomen teillä tänä vuonna arviolta yli kaksi miljoonaa kilometriä”, Ahdekivi kertoo.

Kaikki K-ryhmän sähköautojen latauspisteet kartalla: www.k-lataus.fi

Takaisin ylös