YK:n kestävän kehityksen tavoitteet ja Kesko

Kesko on sitoutunut tukemaan toiminnassaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita (Sustainable Development Goals, SDGs). Keskon ja sen sidosryhmien kannalta kolme olennaisinta tavoitetta ovat Vastuullista kuluttamista, Ihmisarvoista työtä ja talouskasvua sekä Ilmastotekoja. Voit lukea alempaa, miten Kesko edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita toiminnassaan.

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet ovat maailmanlaajuinen toimintaohjelma - Agenda 2030 -, jolla pyritään poistamaan köyhyys, suojelemaan planeettaamme ja varmistamaan, että kaikki ihmiset voivat elää rauhassa ja tulla hyvin toimeen.

Kaupan alan yrityksenä Kesko toimii kansainvälisesti ja edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita strategiassaan ja vastuullisuustyössään.

Kestävä kehitys on keskeinen osa Keskon strategiaa. Keskon vastuullisuusohjelma sisältää muun muassa vastuulliseen hankintaan, asiakkaan hyvinvointiin sekä ympäristöön ja ilmastonmuutoksen hillintään liittyviä tavoitteita. Lisää tietoa Keskon vastuullistyöstä löydät Keskon vuosiraportista.

Klikkaa alla olevia YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja lue lisää siitä, miten Kesko edistää näitä tavoitteita. Keskon ja sen sidosryhmien kannalta kolme olennaisinta tavoitetta ovat Vastuullista kuluttamista, Ihmisarvoista työtä ja talouskasvua sekä Ilmastotekoja.

Takaisin ylös