Vastuullinen toimija

Keskon toiminta vaikuttaa koko yhteiskuntaan. Vastuulliset toimintatapamme ohjaavat kaikkea toimintaamme. Noudatamme hyvää hallinnointitapaa ja parannamme yhdessä taloudellista kannattavuutta.

Keskon toiminta tuottaa taloudellista hyötyä osakkeenomistajille, henkilökunnalle, kauppiaille, tavaran- ja palveluntoimittajille ja heidän työntekijöilleen, asiakkaille, kunnille ja valtioille.

Kotimaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen tuo taloudellista hyötyä omaan maahan ja edistää paikallista työtä. Kesko ostaa valtaosan myymistään tuotteista Suomesta ja kannustaa K-kauppiaita ottamaan valikoimiin lähellä tuotettuja tuotteita.

Kesko on merkittävä veronmaksaja: maksamiensa tulo- ja kiinteistöverojen lisäksi Kesko kerää, raportoi ja tilittää edelleen välillisiä veroja, kuten arvonlisäveroja ja valmisteveroja.

Hyvä hallinnointitapa

Kesko on sitoutunut hyvän hallinnoinnin parhaisiin käytäntöihin: avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen sekä yhtiön ja sen kaikkien osakkeenomistajien edun ajamiseen.

Keskon arvot ja K Code of Conduct -toimintaohjeet ohjaavat Keskon päätöksentekoa, hallinnointia sekä Keskossa ja K-kaupoissa työskentelevien työtä.

Lue lisää Keskon vuosiraportista.

Takaisin ylös