Töissä K-ryhmässä

”K-ryhmä on loputon mahdollisuuksien tarjoaja. Kun tänne tulee, urapolkujen mahdollisuudet ovat laajat. Itsestähän se on hyvin pitkälle kiinni mihin loppujen lopuksi päätyy."

Vuonna 2017 Keskossa työskenteli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin noin 22 077 henkilöä (2016: 22 476) kahdeksassa maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Valko-Venäjällä. Henkilöstöstä 48 % oli Suomessa ja 52 % muissa toimintamaissa. Työtehtävät vaihtelevat kaupan tehtävistä kauppiasyrittäjyyteen sekä eri alojen asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Työskentely kaupassa luo hyvän pohjan kaikissa K-ryhmän tehtävissä työskentelylle – siksi esimerkiksi K-traineet ja kauppiasvalmennettavat viettävät suurimman osan ajastaan kaupoissa.

Keskon tavoitteena on olla kaupan alan houkuttelevin työpaikka. Keskolaiset ja kauppiaat käyvät säännöllisesti kaupan alan oppilaitoksissa, korkeakouluissa ja ammattikorkeakouluissa sekä rekrytointimessuilla ja muissa tapahtumissa kertomassa uramahdollisuuksista K-ryhmässä.

Tervetuloa tutustumaan mahdollisuuksiimme!

 

Takaisin ylös