Ketterät liiketoiminnan innovoijat – Tulevaisuuden asiakaskokemus alkaa K:lla

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on dataa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta.

Harvassa työpaikassa pääsee vaikuttamaan näin monen ihmisen arkeen. K-ryhmässä toimintaamme ohjaavat asiakasymmärrys ja maailmanluokan asiakasdata, joiden päälle on hyvä rakentaa asiakkaidemme arkea helpottavia palveluita ja tekoälysovelluksia. Meillä pääset mukaan muutosmatkalle rakentamaan tulevaisuuden kauppaa ja Suomen moderneinta työpaikkaa. Teemme työtämme ketterin menetelmin ja uusimmilla työkaluilla, ja kannustamme kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan. Vastuullisuus on meille jokapäiväistä työtä, puhuttiin sitten tekoälyalgoritmeista tai tietosuojasta.

Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa niin kuluttaja- kuin yrityspuolella. Luot uusia toimintamalleja palvelukonseptiemme kehittämiseksi ja sitä kautta asiakaskokemuksen parantamiseksi. Ohjelmistokehittäjänä saat meillä mahdollisuuden nähdä kädenjälkesi sovelluksissa, joista tulee parhaimmillaan merkittävä osa tuhansien ihmisten päivittäistä elämää. Tule inspiroivaan porukkaamme päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen.

Tavoitteidesi mukainen urapolku kansainvälisessä konsernissa

Teemme digitaalista palvelu- ja tuotekehitystä kaikilla kolmella toimialalla sekä keskitetyissä K IT ja K Digital -yksiköissä, joten sinulla on mahdollisuuksia edetä urallasi monenlaisiin tehtäviin.

Arvostamme jokaisen K:laisen osaamista ja haluamme tehdä kaikkemme varmistaaksemme sinulle viihtyisän työpaikan ja tavoitteidesi mukaisen urakehityksen. Asiantuntijana tukea kehittymiseesi sekä tavoitteet, joihin pääsemiseen saat esimiehesi täyden tuen. Suomen suurimpana ja pohjoismaiden kolmanneksi suurimpana vähittäiskaupan toimijana pystymme tarjoamaan sinulle jatkuvasti erilaisia mahdollisuuksia omien kykyjesi jalostamiseen.

Digitalisaation etulinjassa

Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan. K-ryhmässä olet mukana edistämässä digitalisaatiota maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä.

Jokainen K-kauppa on erilainen ja sitä on myös jokainen meistä. Etsimme jatkuvasti uusia huippuosaajia työskentelemään muun muassa analytiikan, sovelluskehityksen, informaatioteknologian, tuotekehityksen, markkinoinnin ja viestinnän eri tehtävissä.

Jos alla olevassa listassa ei ole tällä hetkellä avoimia tehtäviä, katso kaikki avoimet tehtävämme täältä.

K-ryhmän avoimet tehtävät digital- ja ICT-ammattilaisille:

Alla olevista videoista voit katsoa lisätietoja digitaalisten kanaviemme kehityksestä ja esimerkin onnistuneesta projektistamme yhteistyössä Nitorin kanssa.

Takaisin ylös