K-ryhmä asiantuntijalle

Kesko on uudistuva kaupan alan yhtiö, joka haluaa joukkoihinsa tuoretta ajattelua omaavia kaupan tekijöitä rakentamaan K-ryhmästä kaupan alan edelläkävijää.

Kuluttajien käyttäytymisen ja asiakkaiden tarpeiden muuttuessa mekin muutumme ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaiden odotukset myös jatkossa – niin verkossa kuin kivijalkakaupassakin.

Asiantuntijanamme pääset luomaan uudenlaista kauppaa ja työskentelemään haastavissa tehtävissä. Totuttujen toimintatapojen kyseenalaistaminen on meille tärkeää, jotta pysymme kaupan muutoksissa mukana.

Meillä pääset osaksi positiivista tekemisen meininkiä ja kauppiashenkistä kulttuuria, joka näkyy reippaana vastuunottona, uuden oppimisena sekä mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan.

Kaupan alan murros ja sähköisen asioinnin kasvu ovat luoneet tarpeen uuteen osaamiseen

Henkilöstön systemaattinen ja liiketoimintalähtöinen kehittäminen on kriittinen tekijä tulevaisuuden menestyksen kannalta.  Osana strategian läpivientiä toteutetaan kaikilla toimialoilla digiosaamisen kartoitus osana kehityskeskusteluja.

Ensimmäinen K Digital Academy -koulutusohjelma kehitettiin ja toteutettiin markkinoinnin parissa työskenteleville. Kaikille K-ryhmäläisille tuotiin tarjontaan avoin digitaalisen markkinoinnin verkkokoulutus.

Osaamisen kehittämisen muita ydinalueita ovat olleet:
•Myynti- ja palveluosaaminen
•Tavara-alakohtaiset kilpailuetuhankkeet
•Turvallisuus ja vastuullisuus
•Lähiesimiestyö
•Johtaminen

Myös sisäinen tehtäväkierto avaa mahdollisuudet moniin erilaisiin uravaihtoehtoihin. Suomessa sisäisiä siirtoja tehdään vuosittain noin 1800.

Kehittymismahdollisuuksia niitä etsiville 

Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tarjotaan niitä etsiville. Kehittyminen voi tarkoittaa askelia eteenpäin, suunnan vaihtoa tai hyppyä sivusuunnassa.

Isossa talossa kehittymistäsi tukee mahdollisuus vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen sekä monipuoliset urapolut, jotka voivat viedä sinut tulevaisuudessa entistä rautaisemmaksi asiantuntijaksi, esimieheksi, kauppiasyrittäjäksi tai johtotehtäviin.

Koulutuksissamme pääset syventämään osaamistasi, treenaamaan esimiestaitojasi tai vaikkapa opiskelemaan kieliä.

Keskolla suomalaisuus ja kansainvälisyys yhdistyvät. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Valko-Venäjällä.

Kansainvälisenä yhtiönä K-ryhmä tarjoaa kiinnostavia uramahdollisuuksia myös ulkomailla. Kansainvälisyys voi tarkoittaa myös yhteistyön tekemistä monikulttuurisessa työporukassa.

Takaisin ylös