Asiakaspalvelun ammattilaiset – kohtaamisia isolla Koolla

K-ryhmässä pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ruoka-, rauta- ja autokaupassa. Meillä sinulla on kehittymismahdollisuuksia asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

K kouluttaa

Käytössäsi ovat ajankohtaiset ja jatkuvasti tarjolla olevat kehittymismahdollisuudet. Vuosittain järjestettävät K-team päivät antavat sinulle elämyksellisen mahdollisuuden verkostoitua muiden K:laisten kanssa. Viime kerralla hauskanpidosta ja huippuartistien esityksistä nautti 6 500 K:laista.

Kenties haluat haastaa itseäsi ammatillisesti ja edetä vaativampiin tehtäviin? Tarjoamme päällikkö- ja esimiesvalmennuksia, joiden kautta pääset kehittymään esimerkiksi tavaratalo- tai asiakaspalvelupäälliköksi. K-ryhmän koulutus- ja urapolkuvaihtoehdoista on mahdollisuus edetä aina kauppiaaksi asti K-kauppiasvalmennuksen kautta.

Arvostettu työnantaja

K-ryhmä on tunnettu ja arvostettu työnantaja. Lisäksi meidät tunnetaan vastuullisena ja vakavaraisena toimijana. Isona kaupan alan yrityksenä voimme tarjota erilaisia tehtäviä koko Suomessa useilla toimialoilla.

Kesko on valittu Maailman 100 vastuullisimman yrityksen listalle ja samalla maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi. Kesko on ainoa suomalainen yritys, joka on ollut listalla joka vuosi sen perustamisesta eli vuodesta 2005 lähtien.

Lue lisää K-ryhmän vastuullisuudesta.

Kauppa on K:n intohimo

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta pohjimmiltaan välitön, lojaali ja ystävällinen. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja pidämme visusti huolta asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Innostus, jota levitämme päivittäin työssämme, näkyy myös asiakkaillemme.  

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Katso tästä avoimet työpaikkamme.

Alla olevasta videosta voit katsoa esimerkkejä K-Citymarketin monipuolisista työtehtävistä ja urapoluista.

Takaisin ylös