Tervetuloa kaupan tulevaisuuden tekijäksi

K on uudistuva kaupan alan yhtiö, ja haluamme olla alan edelläkävijä myös tulevaisuudessa. Toimimalla yhtenä K-ryhmänä pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, yritysasiakaskumppanina ja verkossa.

K:laiset pitävät hyvää huolta toisistaan ja koko yhteiskunnasta. Haluamme olla Euroopan luotetuin ja vastuullisin kauppa. Hoidamme hommat niin hyvin, että lunastamme tämän aseman asiakkailtamme joka päivä.

Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu ja meitä K:laisia yhdistääkin kauppiashenkinen innostus kaupan tekemiseen. Se näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona sekä mahdollisuutena vaikuttaa työpanoksellamme. Tartumme viivyttelemättä toimeen, oli kyse sitten asiakkaan palvelemisesta tai työkaverin auttamisesta.

Asiakkaiden asialla

Kauppa on K:n intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita ja teemme uusia avauksia. Kehitämme uusia digitaalisia palveluita, kuten ruokakauppojemme asiakkaita yksilöllisesti huomioiva K-Ruoka-mobiilisovellus, sekä monialaista verkkokauppaa, josta yhteistyömme kiinalaisen Alibaba-ketjun kanssa on hyvä esimerkki. Meitä yhdistää innovatiivinen ja kokeileva asenne, mikä tekee työstä K-ryhmässä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta pohjimmiltaan välitön, lojaali ja ystävällinen. Meillä kukaan ei jää yksin ja pidämme visusti huolta asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Innostus, jota levitämme päivittäin välillämme, näkyy myös asiakkaillemme. K-ryhmän työyhteisö on kehittyvä ja kansainvälinen, meitä kohtaa jopa kahdeksassa maassa ympäri Eurooppaa. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla.

K kouluttaa ja kehittää

Meillä aktiivisuus palkitaan ja tarjoamme myös mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Panostamme ihmisten kehittymismahdollisuuksiin, koska K-ryhmä uudistuu yhdessä osaavien tekijöidensä kanssa.

Isossa talossa omia tavoitteitasi tukee mahdollisuus vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen, ja vuosittain noin 4000 K:laista vaihtaa tehtäviä Suomessa K-ryhmän sisällä. Monipuoliset urapolut saattavat viedä sinut tulevaisuudessa esimieheksi, kauppiasyrittäjäksi tai johtotehtäviin. K-Academyn koulutusten avulla voit kasvattaa ja syventää osaamistasi.

K on vastuullinen

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja ruokakaupan hyllyltä turvalliseen kerrostalorakentamiseen ja sähköautoihin. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa niiden oikeaan käyttöön. Osoituksena konkreettisesta vastuullisuustyöstä Kesko on arvioitu useana vuonna Global 100 -listalla maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin. K Code of Conduct -toimintaohjeistomme ohjaa kaikkea toimintaamme.

K on kansainvälinen

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meitä K:laisia on yhteensä noin 42 000 ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Valko-Venäjällä. Meillä voit kehittää uran jatkuvasti muuttuvalla ja uusia seikkailuja tarjoavalla alalla.

K on monimuotoinen

Osaamme huomioida asiakkaidemme erilaisuuden, sillä olemme itsekin monimuotoinen joukko luovia asiakaspalvelijoita, digitaalisia edelläkävijöitä ja tuloksen päälle ymmärtäviä strategiapäitä.

Tasa-arvo, oikeudenmukaisuus ja syrjimättömyys ovat tärkeitä periaatteita, joita K-ryhmässä on sitouduttu noudattamaan. Arvoilla ohjattu ja monimuotoisuutta tukeva organisaatio takaa yhdenvertaiset mahdollisuudet, oikeudet ja kohtelun kaikille. Haluammekin nostaa monimuotoisuuden johtamisen yhdeksi toiminnan kehittämisen lähtökohdaksi.

K-ryhmä on käynnistänyt viime vuosien aikana useita hankkeita nuorten ja erityisryhmien työllistämiseksi ja nykyisin heidän työllistämisensä on meillä pysyvä toimintamalli. Tähän mennessä jo yli 4 700 kohderyhmän nuorta on saanut K-ryhmästä paikan työkokeilun, palkkatuen ja nuorten oppisopimuskoulutuksen avulla.

Tiesitkö, että vuonna 2017 K-ryhmässä?

  • Suomessa henkilöstön keski-ikä oli 37 vuotta. Muissa maissa henkilöstön keski-ikä vaihteli 35 vuodesta 46 vuoteen.
  • Henkilöstön työuran pituus: alle 10 vuotta 66 % ja yli 10 vuotta 34 % Suomessa ja vastaavasti 83 % ja 17 % muissa maissa. Pitkätkään työurat eivät ole harvinaisia: 1 173 henkilöä Suomessa on työskennellyt Keskossa yli 25 vuotta.
  • Keskon hallituksen seitsemästä jäsenestä kaksi oli naisia.
  • Konsernijohtoryhmän kahdeksasta jäsenestä naisia oli kaksi.
  • Vähittäiskauppaa harjoittavissa tytäryhtiöissä Suomessa naisten osuus esimiestehtävissä on merkittävä; esimerkiksi K-Citymarketin osastopäälliköistä 89 % on naisia.
  • Kaikista esimiehistä Suomessa vuoden 2017 lopussa 46 % (2016: 46 %) oli naisia ja 54 % (2016: 54 %) miehiä.

 Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään

Takaisin ylös