osallistu k-duuni-kilpailuun 1.6.-31.8.

Onko sinun K-kaupassasi nuori työntekijä, joka laittaa itsensä peliin ja palvelee sinua suurella sydämellä? Voisiko hän olla K-ryhmän Vuoden nuori työntekijä? Entä onko K-kaupassasi kauppias, joka mielellään tarjoaa työharjoittelupaikkoja ja työtä nuorille? Voisiko hän olla Vuoden nuorten työllistäjä?
K-ryhmän Vuoden 2016 Vuoden nuori työntekijä on Intersport Lielahdessa työskentelevä Mikke Tolvanen ja Vuoden nuorten työllistäjä on kotkalaisen K-supermarket Pookin kauppias Oskari Liikonen.

 Vuoden 2017 K-duuni-kilpailu 1.6. -31.8.

K-duuni-kilpailun kilpailuaika on päättynyt. Arvomme 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja K-ryhmän liikkeisiin ja ilmoitamme  voittajille henkilökohtaisesti. K-duuni-kilpailun voittajat julkistetaan 4.11. järjestettävillä K-Team Päivillä Helsingissä. 

K-duuni -kilpailussa 1.6.-31.8. haetaan vuoden 2017 Nuorta työntekijää ja Nuorten työllistäjää. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa ehdottaa omia suosikkejaan K-ryhmän henkilökunnasta jompaankumpaan tai molempiin edellä mainittuihin sarjoihin.

 

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 10 kappaletta 50 euron arvoisia lahjakortteja.

K-duuni-kilpailun säännöt ja ohjeet

 

K-duuni 2017 -kilpailussa haetaan vuoden 2017 Nuorta työntekijää ja Nuorten työllistäjää. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa ehdottaa omia suosikkejaan K-ryhmän henkilökunnasta jompaankumpaan tai molempiin edellä mainittuihin sarjoihin.

Ehdotusten perusteella K-kauppiasliiton ja Keskon edustajista koostuva raati tekee ehdotuksen kummankin sarjan kolmen kärjestä. Tämä kolmikko esitellään K-kauppiasliiton hallitukselle, jossa on mukana Keskon edustus. Lopullisen valinnan voittajista eli Nuoresta työntekijästä sekä Nuorten työllistäjästä tekee syyskuun alussa kokoontuva hallitus.

Kesko Oyj ja K-kauppiasliitto ry järjestävät arvonnan kaikkien tämän linkin kautta oman ehdotuksensa jättäneiden kesken. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.

Kilpailuun osallistuvan henkilön on täytettävä linkin kautta löytyvä osallistumislomake. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Kaikkien kilpailussa ehdotuksen ja yhteystietonsa antaneiden kesken arvomme 10 kpl 50 euron arvoista K-lahjakorttia. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaisemme tällä sivustolla viikolla 36. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Rekisteriseloste

Mikke Tolvanen ja Oskari Liikonen vuoden 2016 voittajat

 

Vuoden 2016 K-duuni-kilpailu on ratkennut. Vuoden nuori työntekijä -sarjan voitti Intersport Lielahdessa työskentelevä Mikke Tolvanen  ja Vuoden nuorten työllistäjä -sarjan voitti kotkalaisen K-supermarket Pookin kauppias Oskari Liikonen.

Vuoden 2016 nuori työntekijä -tittelin voittaja palkittiin 300 euron stipendillä. Kilpailun  2. ja 3.  sija palkittiin kumpikin 150 euron stipendillä. Myös Vuoden nuorten työllistäjä palkittiin.

Lue juttu voittajista täältä.

 

 

 

 

Ehdota omaa suosikkiasi täällä!

Takaisin ylös