k-duuni-kilpailu 2019

Kiitos kaikille K-duuni-kilpailussa ehdotuksensa jättäneille, vuoden K-kauppojen työntekijä ja kauppias julkistetaan tällä sivulla 2.11.2019. Lahjakorttiarvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Haluamme että kaupassa on kiva käydä ja työskennellä. Haluammekin näyttää arvostuksemme niille työntekijöille ja K-kauppiaille, jotka ovat onnistuneet aivan erityisellä tavalla tässä tehtävässä ja jotka ovat vaikuttaneet positiivisesti omaan työyhteisöönsä. Asiakkaiden ja työntekijöiden ehdotusten pohjalta valitsemme vuosittain K-duuni-kilpailussa vuoden kaupan työntekijän ja työnantajakauppiaan.

Kilpailuaika vuonna 2019 oli 14.6.–31.8.2019. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden ehdottajien kesken arvomme 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja, jotka käyvät kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vuoden kaupan työntekijä ja työnantajakauppias julkaistaan näillä sivuilla 2.11.2019.

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot, Kookenkä, K-Caara ja K-Auto.

K-duuni-kilpailun säännöt

K-Duuni 2019 -kilpailussa haetaan K-ryhmän* vuoden 2019 kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Kilpailuun voi ehdottaa omia suosikkejaan K-ryhmän henkilökunnasta jompaankumpaan tai molempiin edellä mainittuihin sarjoihin. Ehdotuksia saa antaa kuka tahansa, poislukien kilpailun raadin jäsenet.

Ehdotusten perusteella K-kauppiasliiton ja Keskon edustajista koostuva raati tekee ehdotuksen kummankin sarjan kolmen kärjestä. Tämä kolmikko esitellään K-kauppiasliiton hallitukselle, jossa on mukana Keskon edustus. Lopullisen valinnan voittajista eli vuoden 2019 kaupan työntekijästä ja työnantajakauppiaasta tekee syyskuussa kokoontuva K-kauppiasliiton hallitus.

Kesko Oyj ja K-kauppiasliitto ry järjestävät lahjakortti-arvonnan kaikkien oman ehdotuksensa ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Oman ehdotuksensa kilpailuun voi jättää myös ilman yhteystietojen jättämistä ja osallistumista arvontaan. Arvontaan osallistumalla, suostut henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Lisätietoja sivun alalaidan rekisteriselosteesta. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.

Kilpailuun osallistuvan henkilön on täytettävä linkin kautta löytyvä osallistumislomake. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Kaikkien kilpailussa ehdotuksen ja yhteystietonsa antaneiden kesken arvomme 10 kpl 50 euron arvoista K-lahjakorttia. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaisemme tällä sivustolla voittajien suostumuksella. Lomakkeen kautta kerätyt tiedot poistetaan järjestelmästä arvonnan suorittamisen jälkeen, eikä yhteystietoja käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen tai yhdistetä muuta kautta kerätyn tiedon kanssa.

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot, Kookenkä, K-Caara ja K-Auto.

Tarkemmat K-duuni -kilpailun säännöt ja tietosuojaseloste

 

Takaisin ylös