osallistu k-duuni-kilpailuun 15.6.-31.8.

Onko joku K-kaupan työntekijä tehnyt sinuun positiivisen vaikutuksen? Kuka vaikuttaa saavan sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn? Entä kenen K-kauppiaan kaupassa on ilo asioida? Onko joku kauppias edistänyt vastuullisella toiminnallaan lähiyhteisönsä hyvinvointia? Ehdota K-ryhmän vuoden 2018 kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta.

Tule mukaan ehdottamaan K-ryhmän vuoden 2018 kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta!

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta palvelua, ja haluammekin näyttää arvostuksemme niille työntekijöille ja K-kauppiaille, jotka ovat onnistuneet aivan erityisellä tavalla tässä tehtävässä ja jotka ovat vaikuttaneet positiivisesti yhteisöönsä. Arvostamme asiakkaidemme mielipidettä, ja siksi kutsummekin kaikki teidät kertomaan, kuka ansaitsee tämän palkinnon!

Ehdota K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää!

Onko joku K-ryhmän kaupan työntekijä tehnyt sinuun positiivisen vaikutuksen? Kuka vaikuttaa saavan sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä?

Ehdota vuoden työnantajakauppiasta! 

Kenen K-kauppiaan kaupassa on ilo asioida? Kenen kaupassa voit aistia hyvän työilmapiirin ja koet saavasi hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua? Tiedätkö K-kauppiaan, joka on vastuullisella toiminnallaan edistänyt lähiyhteisönsä hyvinvointia?

 

Jos tunnistit näistä kuvauksista K-ryhmän kaupan työntekijän tai K-kauppiaan, ilmianna hänet meille! Voittajat julkistetaan K-ryhmän yhteisessä ammattitapahtumassa K-Team Päivillä 3.11.2018 ja kerromme heistä asiakkaille K-ryhmän nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Maineen ja kunnian lisäksi voittajat palkitaan stipendillä.

Äänestysaika on 15.6.–31.8.2018 ja voit ehdottaa omia suosikkejasi alla olevan linkin kautta.Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvomme 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja, jotka käyvät kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tästä pääset ehdottamaan vuoden K-ryhmän työntekijää ja vuoden työnantajakauppiasta.

 

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, K-Rauta, Rautakesko Yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, The Athlete’s Foot, Kookenkä ja K-Auto.

 

K-duuni-kilpailun säännöt ja ohjeet

K-Duuni 2018 -kilpailussa haetaan K-ryhmän vuoden 2018 kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Kilpailuun voi ehdottaa omia suosikkejaan K-ryhmän henkilökunnasta jompaankumpaan tai molempiin edellä mainittuihin sarjoihin. Ehdotuksia saa antaa kuka tahansa, poislukien kilpailun raadin jäsenet.

Ehdokkaille ilmoitetaan ehdolla olosta viimeistään 30.9.2019. Tässä yhteydessä ei ilmoiteta yksittäisten ehdokkaiden saamaa ehditusmäärää tai ehdotusten tekijää. Ehdotusten perusteella K-kauppiasliiton ja Keskon edustajista koostuva raati tekee ehdotuksen kummankin sarjan kolmen kärjestä. Tämä kolmikko esitellään K-kauppiasliiton hallitukselle, jossa on mukana Keskon edustus. Lopullisen valinnan voittajista eli vuoden 2018 kaupan työntekijästä ja työnantajakauppiaasta tekee syyskuussa kokoontuva K-kauppiasliiton hallitus.

Kesko Oyj ja K-kauppiasliitto ry järjestävät lahjakortti-arvonnan kaikkien tämän linkin kautta oman ehdotuksensa ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Arvontaan osallistumalla, suostut henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Lisätietoja sivun alalaidan rekisteriselosteesta. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.

Kilpailuun osallistuvan henkilön on täytettävä linkin kautta löytyvä osallistumislomake. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Kaikkien kilpailussa ehdotuksen ja yhteystietonsa antaneiden kesken arvomme 10 kpl 50 euron arvoista K-lahjakorttia. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaisemme tällä sivustolla. Lomakkeen kautta kerätyt tiedot poistetaan järjestelmästä arvonnan suorittamisen jälkeen, eikä yhteystietoja käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen tai yhdistetä muuta kautta kerätyn tiedon kanssa.

K-duuni -kilpailun säännöt ja tietosuojaseloste

Takaisin ylös