K-Ryhmän harjoitteluohjelma 2018

K-ryhmän harjoitteluohjelma on suunnattu tulevaisuuden alansa asiantuntijoille, joilla on vahva halu päästä näyttämään osaamisensa osana uudistuvaa K-ryhmää. Haluamme tarjota mahdollisuuksia uusille näkemyksille ja rohkealle osaamiselle.

Palkallinen harjoitteluohjelma on tarkoitettu opintojen loppuvaiheessa oleville yliopisto ja ammattikorkeakoulu opiskelijoille.Työharjoittelussa pääset osaksi monipuolista toimintaympäristöä K-ryhmän eri toimialoilla, joita ovat päivittäistavarakauppa, rakentamisen- ja talotekniikan kauppa sekä autokauppa. Työssä oppimisen lisäksi harjoitteluohjelma sisältää mm. mentorointia ja K-ryhmän sisäisiä koulutuksia. Harjoitteluohjelmamme on osa Suomen mentoreiden ”Tehdään töitä” –kampanjaa ja harjoittelijamme pääsevät mukaan Suomen mentoreiden työelämä seminaareihin.

K-ryhmässä harjoittelijoiden tukena on laaja joukko kaupan alan osaajia. Jakamalla aktiivisesti omaa osaamista ja laittamalla itsensä peliin, harjoittelijalla on erinomainen mahdollisuus oppia kaupan alasta ja verkostoitua K-ryhmän sisällä sekä sidosryhmiemme kanssa. Kauppaharjoittelu alaan liittyvillä casetehtävillä varmistaa harjoittelijan kyvyn omaksua koko vähittäiskaupan arvoketju. Ohjelma antaa hyvät valmiudet erilaisiin kaupan alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Harjoittelijoiksi haemme vuosittain eri koulutustaustoista tulevia lahjakkaita ja motivoituneita osaajia, jotka sijoittuvat eri puolille organisaatiota. Lopullisen valinnan ratkaisee hakijan kyvykkyys ja soveltuvuus – ei ennalta tiukasti rajattu tehtävänkuva. Koska jokainen K on erilainen, myös jokainen K-ryhmän harjoittelija on erilainen. Yhteistä meille kuitenkin on, että K-ryhmässä asiakas ja laatu ovat kaiken tekemisen ytimessä. Vastuullisuus taas on strateginen valinta ja osa jokapäiväistä työtämme.

Vuoden 2018 harjoitteluohjelman haku on päättynyt maaliskuussa 2018. Seuraavasta harjoitteluohjelman hausta tiedotamme tällä sivulla ja K-ryhmän sosiaalisen median kanavissa.

Seuraa harjoittelijoidemme elämää sosiaalisessa mediassa tunnisteella #ktrainee. Voit lukea myös vuoden 2018 harjoittelijoiden näkemyksiä ja kokemuksista Koolaisen silmin -blogista.

Alla olevista videoista voit katsoa vuoden 2017 harjoittelijoiden kokemuksia ja viimeisessä videossa vuoden 2016 harjoittelijat kertovat, missä he työskentelevät nyt.

Takaisin ylös