Myyjiä (6-10/vko ja 25h/vko) K-Citymarket Tampere Turtola

Suomi: Tampere, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.1.2019
Haku päättyy 27.1.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja haluaisitko olla kaupan alan tulevaisuuden tekijä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä pääset maailman vastuullisimman kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme innostuneita myyjiä vakituiseen 6-10h/vko työsuhteeseen pääsääntöisesti kassaosastolle sekä määräaikaiseen 25h/vko perhevapaan sijaisuuteen 3.4.2021 asti käyttötavaraosastolle huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Tampere Turtolassa ylittää asiakkaidemme odotukset. Myyjänä toimit K-Citymarketin moniosaajana.

Myyjänä tehtäviisi kuuluu kaupan tehtävät. Työ sisältää kassatyötä, aktiivista myyntityötä sekä tarpeen vaatiessa esillepanojen rakentamista, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistamista sekä kaupan muita töitä.

Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että kaupassa on kiva käydä ja että asiakas ja laatu ohjaavat kaikkea tekemistä kaupassa.

Jokainen myyjä toimii tehtävässään ketjun pelisääntöjen ja menetelmien mukaisesti yhdessä koko kaupan tiimin kanssa. Omasta vastuualueesta huolimatta kyseessä on tiimityö, jolla saavutetaan paras asiakastyytyväisyys, myynti, tulos ja toiminnan sujuvuus.

Odotamme sinulta:
- iloista ja persoonallista asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
- positiivista ja reipasta mieltä & työskentelyotetta
- työtä pelkäämätöntä, oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
- vastuunottokykyä
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää

6-10h/vko työssä eduksi katsotaan mahdollisuus työskennellä joustavasti eri työvuoroissa. Vuorot tulevat kuitenkin painottumaan iltoihin ja viikonloppuihin, minkä vuoksi tehtävä soveltuu mainiosti myös opiskelijalle. Kesän aikana työtunteja on mahdollista saada enemmän. Määräaikaisessa 25h/vko eduksi katsotaan valmius työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- mahdollisuuden monipuolisiin päällikkö- ja esimiesvalmennusohjelmiin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.
Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan arvioilta helmikuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Kurikkaoja, asiakaspalvelupäällikkö, mika.kurikkaoja@citymarket.fi tai Hanna-Mari Bergius, osastopäällikkö, hanna-mari.bergius@citymarket.fi.
Lähetä hakemuksesi 27.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös