Service Specialist Payroll -tiimiin K-ryhmään (SSC Tampere)

Suomi: Tampere, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 10.1.2019
Haku päättyy 20.1.2019
Etsimme energiseen ja uudistuvaan joukkoomme Keskon Palvelukeskukseen Tampereelle palkanlaskijaa (Service Specialist, Payroll) toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työskentelet osaavassa palkanlaskentatiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Palkkapalvelumme asiakaskunta koostuu sekä Keskon yhtiöistä että noin tuhannesta K-kauppiasasiakkaasta. Palkanlaskijana työtehtävänäsi on asiakkaidemme henkilöstön palkkojen laskenta meille ilmoitettujen perustietojen pohjalta. Vastaat asiakkaiden palkanlaskentaprosessista tiimin ohjeistusten ja Kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.
K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Sopiva koulutustausta palkanlaskijan tehtävään on liiketalouden tradenomin tai muun soveltuvan alan tutkinto tai meneillään olevat opinnot. Eduksesi luemme aiemman kokemuksen palkanlaskentatehtävistä ja erityisesti autoalan työehtosopimuksen osaamisen. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, numerotarkkuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta. Työn aikataulusidonnaisen ja ajoittain hektisen luonteen vuoksi on tärkeää, että olet valmis tarttumaan ripeästi toimeen ja työskentelemään pitkäjänteisesti ja joustavasti. Kehitämme prosessejamme ja palveluitamme aktiivisesti, minkä vuoksi arvostamme muutosvalmiutta ja pelkäämätöntä asennetta uusia järjestelmiä ja toimintatapoja kohtaan. Toivomme sinulta myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä palveluhenkistä asennetta.

Keskon Palvelukeskus (Shared Service Center) tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Palvelukeskuksen asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhdepalvelut. Palvelukeskuksen toimipisteessä Tampereella työskentelee noin 300 henkilöä.

Tarjoamme sinulle:
- osaavan, energisen ja tiimihengeltään erinomaisen työyhteisön
- Tampereen keskeisellä paikalla sijaitsevat modernit työtilat
- Keskon henkilökuntaedut.

Kiinnostuitko? Rekrytoinnista vastaa Barona Oy, joten lähetäthän oheisen linkin kautta hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 20.1.2019.

https://careers.barona.fi/tyopaikka/5c35e3b3059bbe0021c4175e/

Huom! Pyydämme Keskon sisäisiä hakijoita lähettämään hakemuksensa suoraan rekrytoivalle esimiehelle: sari.susanna.koskinen@kesko.fi Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös