Takuukäsittelijä K-Auto Oy, Vantaa

Suomi: Vantaa, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 10.1.2019
Haku päättyy 4.2.2019
MÄÄRÄAIKAINEN TAKUUKÄSITTELIJÄ K-AUTOON VANTAALLE

K-Auton jälkimarkkinoinnin tekninen palvelu etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa määräaikaista takuukäsittelijää. Tehtävässäsi toimit monipuolisessa roolissa tarjoten tukea ja ohjausta jälleenmyyjien takuutoiminnassa ja asiakaspalvelussa.
Olet autotekniikan ammattilainen ja innokas oppimaan uutta. Toimit oma-aloitteisesti ja hoidat työtehtäväsi laadukkaasti. Tiimityöskentely on sinulle arkipäivää, ja haluat olla osa uutta kasvavaa liiketoimintaa.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- hyvää autotekniikan tuntemusta
- kuluttajasuojalain ja virhevastuun pykälien tuntemusta
- määrätietoista ja järjestelmällistä otetta
- paineensietokykyä ja kykyä tehdä itsenäisiä ja nopeita päätöksiä
- hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito suomen ja englannin kielellä
- aikaisempi työkokemus alalta on eduksi

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmässä ja K-Autolla voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla niin kuluttaja- kuin yrityspuolellakin sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Juhani Skyttä, puh. +358405799279.

Määräaikainen perhevapaasijaisuus on ajalle 1.4.2019 – 31.8.2020.
Lähetä hakemuksesi 4.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐ ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa. Maahantuonnin lisäksi K‐Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä
www.k‐auto.fi
Tulosta
Takaisin ylös