Tukkutyöntekijä (30h/vko, vuorotteluvapaan sijaisuus) K-ryhmään Lahden tukkuun

Suomi: Lahti, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 7.1.2019
Haku päättyy 22.1.2019
Etsimme määräaikaista tukkutyöntekijää 30h / viikko Kespro Lahden tukkuun


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneita osa-aikaisia viikonlopputyöntekijöitä huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Kespro Lahden tukussa ylittää asiakkaidemme odotukset.
Kokemus tai koulutus kaupan alasta tai ravintola-alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- mahdollisuutta työskennellä viikonloppuisin
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- Vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen 1.2.2019 - 30.7.2019, kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus.
Hakijan tulee itse varmistaa oma soveltuvuutensa vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Tarkemmat tiedot vuorotteluvapaan sijaisuudesta: http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvapaa/index.html


Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Lämsä, puh. 01053 37425 tai kimmo.lamsa@kesko.fi otsikolla ”Vuorotteluvapaan sijaisuus”

Lähetä hakemuksesi 22.01.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.
Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä sopivien henkilöiden löytyessä paikat voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös