Myyntipäällikkö LVIKES K-ryhmään

Suomi: Vantaa, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 7.1.2019
Haku päättyy 20.1.2019
MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LVIKES

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Jyllääkö sisälläsi yrittäjähenkinen liiketoiminnan veturi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään innokkaan ja osaavan Myyntipäällikön tekemään rakentamisen ja talotekniikan kauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Vastaat LVIKES tuotelinjojen myynnistä K-Raudoille sekä Keskon RT-kaupan muille asiakkaille ja myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko ostoputken ajan kaupan tekemisestä tuotteiden toimitukseen. Käytettävissäsi on Keskon sekä Onnisen koko tuotteiden ja palveluiden kirjo.

Toimit alueellisten myyntineuvojien esimiehenä ja vastaat omalla vastuualueellasi kaupallisesta yhteistyöstä K-Rauta-kauppiaiden kanssa sekä suunnitteluryhmätyöskentelystä. Osallistut valikoimien ja hinnoittelun kehittämiseen sekä markkinoinnin suunnitteluun. Toimit läheisessä yhteistyössä tavarakauppamme kanssa ja haluat vahvasti kehittää LVIKES myyntiä yhteistyössä asiakkaidemme ja hankintamme kanssa. Olet jo ehtinyt hankkia kokemusta tuotealueen myynnistä ja ymmärrät hyvin teknisen tukkukaupan toiminnan. Sinulle on myös kertynyt kokemusta ihmisten johtamisesta sekä vaikuttamisesta. Ennen kaikkea haluat kehittyä kaupan alan todelliseksi osaajaksi ja koet haasteet työn suolana.

Odotamme sinulta
- taitoa toimia moniulotteisessa liiketoimintaympäristössä
- kauppiasliiketoimintamallin ja yrittäjän ymmärrystä
- kaupallista ja/tai teknistä koulutusta
- useamman vuoden kokemusta tuotealueen myynnistä
- iloista ja luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta
- kykyä johtaa omaa sekä alaisten työtä ja innostaa muita
- kehityshalua ja -kykyä

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan eurooppalaisen kaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle
- Suomen suurimman rautakauppaketjun asiakkuuden
- markkinajohtajan tuen tukkukaupassa
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija kahdeksassa maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Hannu Nokikuru, puh 0400-458485.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös