Tuotehoitaja K Auto Oy, jälkimarkkinointi Vantaa

Suomi: Uusimaa, Vantaa, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 10.1.2019
Haku päättyy 31.1.2019
K-Auton Jälkimarkkinointi etsii joukkoonsa Tuotehoitajaa. Tässä tehtävässä tulet osallistumaan aktiivisesti edustamiemme merkkien Jälkimarkkinoinnin tuotetiedon hallintaan, ylläpitoon ja niitä tukevien käytäntöjen sekä järjestelmien kehittämiseen. Pääset tutustumaan tarjoamiimme moderneihin digitaalisiin palveluihin pintaa syvemmältä: Huollon verkkovaraus sisältöineen, automyyjän ja huollon lisävarustehinnastot sekä Volkswagen-, Audi- ja SEAT –varusteiden verkkokaupat.

Tiimityöskentely on sinulle arkipäivää ja haluat olla osa uutta kasvavaa liiketoimintaa.

Odotamme sinulta:
- Oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta
- Kiinnostusta alaan (edustamiemme merkkien tuntemus luetaan eduksi)
- Soveltuvaa koulutusta (IT, tekninen)
- Aiempaa kokemusta päätetyöskentelystä vaativissa ylläpitotehtävissä
- Kokemusta projektityöskentelystä
- Positiivista asennetta
- Organisointikykyä
- Halua ja kykyä työskennellä erilaisten järjestelmien kanssa
- Hyvää Microsoft Office -tuotteiden hallintaa, arvostamme erityisesti hyvää Excel-osaamista
- Hyvää suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielitaitoa

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- näköalapaikan uusien teknologioiden kehittymiseen autoalalla
- digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmässä ja K-Autolla voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla niin kuluttaja- kuin yrityspuolellakin sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Mikko Laamanen, puh. +358 50 362 1717.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.
-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐ ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa. Maahantuonnin lisäksi K‐Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä
www.k‐auto.fi
Tulosta
Takaisin ylös