Myyjiä (15-35h/vko) K-Market Puistotie, Nurmijärvi

Suomi: Nurmijärvi, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 31.12.2018
Haku päättyy 31.1.2019
K-Market Puistotie on pieni ja kotoisa lähikauppa Nurmijärvellä aivan Rajamäen ytimessä. Laadukkaiden tuotteiden, hyvän fiiliksen ja iloisen palvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme Veikkauksen ja Matkahuollon palvelut kaikkina kaupan aukioloaikoina.

K-market Puistotie on osa kaupparyhmää, johon kuuluu myös syksyllä avattu tavallista parempi ruokakauppa K-Supermarket Lähde.

Myyntimme kasvaa ja haemme K-Market Puistotielle

KAHTA ILOISEN ASENTEEN OMAAVAA MYYJÄÄ (15-35 h/vko).

Olet osa pienen lähikaupan tiimiä, joka vastaa asiakastyytyväisyydestä omalla vuorollaan. Tehtäviisi kuuluvat kassapalvelu, aamu- ja iltavuoron eri tehtävät kuten tavaroiden esillepano ja kauppakunnosta huolehtiminen. Työaika on 15–35 tuntia/viikko tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen tai sopimuspalkkaus - ilta- ja viikonloppulisät voivat tuoda kuitenkin reilun lisän palkkaasi. Työvuorot pitävät sisällään myös yksintyöskentelyä.

Olet hyvä tyyppi ja koet, että asiakkaiden hurmaaminen on sinun juttusi. Hymy on osa perusluonnettasi. Tyytyväinen asiakas on sinulle ykkösjuttu ja kunnia-asia. Olet luotettava, positiivinen ja oma-aloitteinen ja tartut toimeen. Ajattelet aina tiimisi parasta ja olet valmis auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Olet täysi-ikäinen ja hallitset suomen kielen erinomaisesti.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta. Osaaminen Keskon järjestelmistä on etu, mutta ei välttämätön. Arvostamme osaamista Veikkauksen peleissä, Matkahuollossa sekä atk-taitoja.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, monipuoliset työtehtävät, kannustavan ilmapiirin, perehdytyksen, reilut talon edut (esim. 15 % ostoetu) sekä koko työyhteisön tuen.

Jos tunnistit itsesi, älä epäröi vaan laita rohkeasti hakemus tulemaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja mahdolliset kysymyksesi otsikolla "KM Puistotie Myyjä" pikaisesti ja viimeistään 31.1.2019 osoitteeseen infolahde@k-supermarket.fi
Huomioimme vain sähköpostilla tulleet hakemukset.
Huomaathan, että paikat täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy, joten toimi ripeästi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Tulosta
Takaisin ylös