Markkinointisuunnittelija, Onninen Vantaa

Suomi: Uusimaa, Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 19.12.2018
Haku päättyy 21.1.2019
Markkinointisuunnittelija Onniselle

Innostutko markkinoinnin alati muuttuvasta pelikentästä? Pysyvätkö sinulla langat käsissä vauhdikkaassa ympäristössä? Haluatko olla mukana energisessä B2B-markkinointitiimissä, jonka vastuulla on monikanavainen markkinointi ja myynnin tuki?

Etsimme Onnisen jatkuvasti kehittyvään markkinointiin suunnittelijaa.

Päivittäisessä työssäsi huolehdit erilaisten markkinointimateriaalien tuotannosta ja päivittämisestä sekä printtijulkaisujen että sähköisten kanavien osalta. Lisäksi vastuullesi kuuluvat erilaisten asiakas- ja sidosryhmätapahtumien toteutus yhteistyössä tiimimme ja ulkopuolisten kumppanien kanssa.

Ensisijaisesti vastaat Onnisen Hanakat-ketjun markkinointitoimenpiteistä kuluttajille. Tarvittaessa tuet markkinointitiimiä myös muissa Onnisen markkinointikampanjoissa ja kehitysprojekteissa. Meillä pääset kehittymään huipputiimissä markkinoinnin ammattilaiseksi. Onnisen markkinointitiimi on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialan markkinoinnin ja viestinnän yksikköä.

Odotamme Sinulta:

• Muutaman vuoden työkokemusta markkinoinnista, mutta voit olla myös pitkän linjan markkinoinnin ammattilainen. Pääasia, että langat pysyvät käsissä, nautit taktisten markkinointitoimenpiteiden toteuttamisesta ja koordinoinnista ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi.
• Kykyä viedä uusia asioita eteenpäin erilaisten sidosryhmien kanssa, osaat myös priorisoida tekemistä tiukoissa tilanteissa ja pidät huolta aikatauluista.
• Tarkkuutta ja huolellisuutta sekä halua paneutua myös yksityiskohtiin
• Mielellään kokemusta B2B-markkinoinnista. Kokemus digitaalisesta markkinoinnista, verkkosivujen ja verkkokaupan toimintaperiaatteista tai sähköisistä työkaluista katsotaan eduksi
• Kykyä kirjoittaa ja viestiä sujuvasti suomeksi
• Soveltuvaa alan tutkintoa

Tarjoamme Sinulle:

• Kiinnostavan, monipuolisen työtehtävän
• Mahdollisuuden päästä kasvamaan markkinoinnin ammattilaiseksi hyvässä työporukassa ja kehittämään yhdessä kanssamme Onnisen markkinointia.
• Monipuolisia urapolkuvaihtoehtoja isossa konsernissa, jossa panostetaan markkinointiin ja digitaaliseen kehitykseen.
• K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut

Tällä hetkellä työpiste sijaitsee Vantaalla, mutta ensi kesänä muutamme pian valmistuvaan moderniin
K-kampukseen Kalasatamaan kauppakeskus Redin viereen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marketing Manager Heidi Helasto, puh. 050 324 3071 to 3.1.2019 klo 9-11 ja
pe 4.1.2019 klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi maanantaihin 21.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
Haastatteluja toteutetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä
Tulosta
Takaisin ylös