Sali- ja kahvilatyöntekijä, Neste K Riviera, Masku

Suomi: Masku, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 30.8.2017
Haku päättyy 30.9.2017
Kaikki Nesteen ja K-ryhmän yli 70 yhteistä asemaa muutetaan ja uudistetaan Neste K -liikenneasemiksi vuoden 2017 loppuun mennessä. Tavoitteena on rakentaa kaikkiaan noin sadan Neste K -aseman verkosto. Investoinnin arvo on kokonaisuudessaan kymmeniä miljoonia euroja.

Asemilla asiakkaille tarjotaan monipuolista ja laadukasta ruokaa joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi. Suomen Neste K -liikenneasemat eivät ole toistensa kopioita, vaan kullakin asemalla on omat erityistarpeensa ja mahdollisuutensa sijainnista ja asiakaskunnasta riippuen.

Neste K -liikenneasemien uudistus on osa K-ryhmän lähimarkkinastrategiaa, jossa asiakkaille tarjotaan laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita, nopeasti ja vaivattomasti.


Koon Keittiö on Neste K -asemien sydän tarjoten ylivoimaisesti laadukkaimman ruokailukokemuksen tien päällä. Neste K –asemien ruokakonseptin on suunnitellut Pekka Terävä kumppaneineen Food Camp Finland Oy:stä.
Haemme loppuvuonna avattavaan uuteen Neste K Rivieraan sali- ja kahvilatyöntekijöitä.

Olet luomassa uutta, ja sinulla on suuri vastuu pysyvän asiakassuhteen luomisessa ruoan laadun sekä esillelaiton suhteen. Haluamme tarjota alueen parasta lounasruokaa sekä maukkaimmat a la carte- ja grilliruoat monipuolisessa toimintaympäristössä.

Työtehtäviisi kuuluu tarvittaessa kaikki liikenneaseman työt, pääasiallisina työtehtävinä kuitenkin sali- ja kahvilatoiminnan sujuvuus, siisteys ja asiakaspalvelu.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, joustava sekä huolellinen. Osaat työskennellä tiimissä ja opastaa myös muita tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vilkkaassa, vaihtelevassa toimintaympäristössä. Iloiset työkaverit, K-ryhmän henkilöstöetuudet sekä ylpeyden olla tekemässä Maskun Rivieraan täysin uutta Neste K -asemaa Paremman Pysähdyksen Taktiikalla!

Lähetä hakemuksesi 30.9.2017 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Niina Sevónilta p.040 3593366.
Tulosta
Takaisin ylös